Σέντρα στην 9η Σούπερ Λίγκα

Σέντρα στην 9η Σούπερ Λίγκα

Ενισχυμένος εν όψει Champions League ο Ολυμπιακός - Αποδυναμωμένος ο ΠΑΟΚ, δεν ενισχύθηκε ο Παναθηναϊκός - «Σφήνα» στους μεγάλους ο Αστέρας Τρίπολης; - Όλο το «πάρε-δώσε» των 18 «μονομάχων» - Το πρόγραμμα της πρεμιέρας

Σέντρα στην 9η Σούπερ Λίγκα
«Παράσταση για ένα ρόλο» και... «στο ίδιο έργο θεατές». Με τους δύο αυτούς... θεατρικούς τίτλους θα μπορούσε κανείς να δώσει μια πρώτη εικόνα για το τι περιμένουμε από το φετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας.
Και αυτό γιατί, για άλλη μια φορά, το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου είναι ο Ολυμπιακός. Η ομάδα του Πειραιά μοιάζει ενισχυμένη σε όλες τις γραμμές, έχοντας προσθέσει στο ρόστερ της παίκτες εγνωσμένης αξίας, όπως ο Γάλλος Αμπιντάλ και ο Ολλανδός Αφελάι, την ώρα που οι κυριότεροι αντίπαλοί της δείχνουν να κινούνται -τουλάχιστον- στα ίδια με τα περυσινά επίπεδα.

Ο ΠΑΟΚ, για παράδειγμα, με τον Άγγελο Αναστασιάδη στον πάγκο του, δείχνει αποδυναμωμένος σε σχέση με πέρυσι και θα χρειαστεί πολλή από τη βοήθεια της... Παναγίας, που συχνά επικαλείται ο βαθιά θρησκευόμενος τεχνικός του, για να κάνει κάτι περισσότερο από άλλη μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα. Από την άλλη, ο Παναθηναϊκός, «μπολιασμένος» πια με τη φιλοσοφία του Γιάννη Αναστασίου, αναμένεται να συνεχίσει με σταθερά βήματα πάνω στην πορεία που χάραξε κατά το β' γύρο του περυσινού πρωταθλήματος, όμως στην ουσία δεν έχει ενισχυθεί καθόλου.

Αυτές οι δύο ομάδες, κατά κύριο λόγο, θα διεκδικήσουν τη δεύτερη θέση, χωρίς να αποκλείεται η έκπληξη από τον Αστέρα Τρίπολης, που διαρκώς «ωριμάζει» ποδοσφαιρικά και δευτερευόντως από τον Ατρόμητο, που αποτελεί πλέον σταθερή αξία.
Κλείσιμο

Από κει και πέρα, και με δεδομένο ότι θα υποβιβαστούν τέσσερις ομάδες, αναμένονται εξαιρετικά αμφίρροπες αναμετρήσεις, καθώς οι περισσότερες συμμετέχουσες στο πρωτάθλημα «βράζουν στο ίδιο καζάνι» και υπόσχονται αγωνία και συνεχείς διαφοροποιήσεις στην «επικίνδυνη ζώνη».

Το δυσάρεστο της υπόθεσης είναι ότι φέτος, εκτός από την ΑΕΚ, απών από το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας θα είναι και ο Άρης, «φτωχαίνοντας» ακόμα περισσότερο την κορυφαία εγχώρια διοργάνωση.

Ένα ακόμη στοιχείο που δεν αφήνει περιθώρια για πολλή αισιοδοξία σχετικά με το μέλλον του ελληνικού πρωταθλήματος, είναι ο σταδιακός αφελληνισμός των ομάδων. Ειδικά αν κοιτάξει κανείς τα ρόστερ των ομάδων που θα παλέψουν για την αποφυγή του υποβιβασμού, θα διαπιστώσει ότι, οι περισσότερες εξ αυτών, προτίμησαν να στραφούν σε αμφιβόλου αξίας λύσεις από το εξωτερικό, αντί να δουλέψουν με νέους Έλληνες παίκτες...

Το προφίλ των 18 «μονομάχων» - Ποιοι έφυγαν, ποιοι αποκτήθηκαν

Ολυμπιακός: Το απόλυτο φαβορί για να πάρει το πρωτάθλημα είναι και φέτος η ομάδα του Πειραιά. Με μετεγγραφές εκατομμυρίων, οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται πολλά επίπεδα πάνω από κάθε άλλη ελληνική ομάδα. Από αυτούς που έφυγαν, ξεχωρίζουν οι Παπάζογλου, Μασάδο και Ντε Βινσέντι, ενώ οι Πέρες, Τόρες, Μαρκάνο, Βαλντές, Ιμπαγάσα και Ρόι Κάρολ, που αποχώρησαν, δεν θα... λείψουν και πολύ από τον Μίτσελ. Ουσιαστικά ο μόνος που ήταν πέρυσι βασικότατος και θα λείψει φέτος, είναι ο Κάμπελ, αλλά και ο Σάμαρης, που πήγε στην Μπενφίκα, ενώ άγνωστο παραμένει τι θα γίνει με την υπόθεση ενδεχόμενηε μεταγραφής του Μανωλά στην Άρσεναλ.



Σημαντικότερες μετεγγραφές ήταν αυτές των Αμπιντάλ, Αφελάι και Ντουρμάζ, ενώ ήρθαν και οι Χόρχε Μπενίτες, Μποτία, Φορτούνης, Ντοσεβί, Μαζουάκου, Ελαμπντελαουί, Κασάμι, Αυλωνίτης, Καθάριος και Καραμάνος.
Οι δύο τελευταίοι δόθηκαν δανεικοί στις ομάδες που αγωνίζονταν ως πέρσι, ενώ και ο Παπάζογλου, που αποκτήθηκε από τον ΟΦΗ, αφέθηκε ελεύθερος και πήγε στον Ατρόμητο. Ο Μίτσελ έχει πλέον το ρόστερ που θέλει στα χέρια του, ενώ δεν αποκλείεται να γίνουν και άλλες προσθήκες μέχρι το τέλος Αυγούστου.



Παναθηναϊκός: Σε ρηχά νερά κινήθηκε ο Παναθηναϊκός σε αυτή τη μετεγγραφική περίοδο. Κι αυτό, φυσικά, γιατί δεν υπάρχουν χρήματα. Ο αποκλεισμός από το Champions League «πόνεσε» οικονομικά, ενώ το αν θα κάνει δυο-τρεις ακόμη προσθήκες εξαρτάται αποκλειστικά από το αν θα προκριθεί στους ομίλους του Europa League -κάτι που θεωρείται πια εξαιρετικά πιθανό, μετά το 4-1 του πρώτου αγώνα με τη Μίντιλαντ. Δύο βασικότατα στελέχη της περσινής ομάδας αποτέλεσαν παρελθόν. Πρόκειται για τους Αμπέιντ και Καπίνο. Για τον πρώτο γίνονται μεγάλες προσπάθειες να αποκτηθεί και πάλι είτε ως κανονική μετεγγραφή είτε ως δανεικός από τη Νιούκαστλ.



Ο Λουκ Στιλ ήρθε για να αντικαταστήσει τον Καπίνο, αλλά ως τώρα βασικός είναι ο Κοτσόλης, ενώ ο Μπούι, που αποκτήθηκε ως δανεικός από τη Γιουβέντους, αναμένεται να βοηθήσει στο κέντρο. Ο Μπούρμπος από τον ΟΦΗ είναι η μοναδική του λύση στο δεξί άκρο της άμυνας. Οι νεαροί Γιαννιτσάνης, Μουζακίτης, Αναστασόπουλος και Μαρινάκης δόθηκαν δανεικοί. 



Στην επίθεση, ο Μάρκους Μπεργκ αποτελεί τον ηγέτη της ομάδας. Δίπλα του είναι ο έμπειρος Πέτριτς και ο εξαιρετικός, πέρυσι, Καρέλης. Στο κέντρο, οι έμπειροι Μέντες, Ζέκα και Πράνιτς συνθέτουν ένα εξαιρετικό σύνολο με τους νεαρούς Λαγό και Κλωναρίδη. Λύσεις θα προσφέρει και φέτος ο Ατζαγκούν.

Ο Γκόρντον Σίλντενφελντ δεσπόζει στο κέντρο της άμυνας, ενώ οι Τριανταφυλλόπουλος, Νάνο, Κουτρουμπής και Ρισβάνης θα προσπαθήσουν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων. Ο Γιάννης Αναστασίου θέλει κι άλλους παίκτες για να μπορέσει να εφαρμόσει το σχέδιό του, αλλά, όταν του παρουσιάστηκε η ευκαιρία του Καραγκούνη, του έκλεισε την πόρτα...

ΠΑΟΚ: Σαφώς αποδυναμωμένος είναι ο φετινός ΠΑΟΚ. Μοναδική ευχάριστη νότα είναι η επιστροφή του Άγγελου Αναστασιάδη, ο οποίος πετυχαίνει, σε όποια ομάδα και αν βρίσκεται. Στόχος είναι η δεύτερη θέση, κάτι που είναι μέσα στις δυνατότητές του. Αποχώρησαν οι: Λούκας, Χακόμπο, Λόπεθ, Κατσουράνης, Ολίσε, Βούκιτς, Νάτχο, Ινσαουράλδε, Λίνο, Λάζαρ, Στοχ, Χούσεν, Γεωργιάδης και Νίνης.
Αντίθετα, ήρθαν οι: Μακ, Γκολάσα, Ρατ και Φακούντο Περέιρα, οι οποίοι θα είναι βασικοί και αναντικατάστατοι.



Ο Αναστασιάδης δουλεύει πολύ με νέα παιδιά και στον ΠΑΟΚ υπάρχουν οι Κουλούρης, Σαββίδης, Πόζογλου, Κίτσιου και Κάτσε, οι οποίοι αναμένεται να πάρουν πολύ χρόνο συμμετοχής. Ηγέτης ο Στέφανος Αθανασιάδης, αναβαθμισμένοι οι Μαντούρο και Μάρτενς, βασικότατος ο Τζιώλης και ο Γλύκος θα είναι στήριγμα κάτω από τα δοκάρια. Πρόβλημα υπάρχει στα κεντρικά μπακ, καθώς δεν υφίστανται λύσεις πέραν των Βίτορ και Κατσικά, ενώ για τον πρώτο ακούγεται πως δύσκολα θα παραμείνει.



Πάντως, σύμφωνα με τον Αναστασιάδη, δυνητικά κεντρικοί αμυντικοί είναι και οι Σκόνδρας και Τζαβέλλας, οπότε υπάρχουν λύσεις.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ιβάν Σαββίδης απέχει... διακριτικά από την ομάδα και έβαλε ως αφεντικό του ποδοσφαιρικού τμήματος τον τεχνοκράτη Αγγελίδη, ώστε να μαζευτούν τα ανοίγματα στο μπάτζετ και να νοικοκυρευτούν τα οικονομικά.

Ατρόμητος: Η ήττα-σοκ μέσα στο Περιστέρι και ο αποκλεισμός από τη Σεράγεβο, έδωσαν πικρή γεύση στο ξεκίνημα του Ατρομήτου φέτος. Όμως, το ρόστερ είναι καλό, ο Παράσχος έχει δώσει τα διαπιστευτήριά του και οι Περιστεριώτες δύσκολα θα μείνουν εκτός πεντάδας. 

Η μεγαλύτερη απώλεια είναι ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, ενώ έφυγαν και οι Φωτάκης και Σηφάκης. Ο Καραμάνος αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό, αλλά θα παραμείνει ως δανεικός στο Περιστέρι. Ο Παπάζογλου θα βοηθήσει πολύ στην επίθεση, κάνοντας εξαιρετικό δίδυμο με τον Ναπολεόνι, ενώ οι Τάτος, Κούρος, Ενγκουέμ και Γκορμπούνοφ γεμίζουν με ποιοτικές λύσεις το ρόστερ.



Ο Τσενάμο δύσκολα θα χάσει τη θέση του κάτω από τα δοκάρια, ενώ οι Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Ταυλαρίδης και Γιαννούλης αποτελούν μια από τις καλύτερες αμυντικές γραμμές στο πρωτάθλημα.

Αστέρας Τρίπολης: Το ξεκίνημα στη φετινή χρονιά είναι ιδανικό. Έχει καταφέρει να περάσει στα πλέι οφ του Europa League και είναι πολύ πιθανόν να παίξει στους ομίλους (κέρδισε 2-0 στο πρώτο ματς τη Μακάμπι). Και μάλιστα, δεν προκρίθηκε κόντρα σε κάποιον μικρό αντίπαλο, αλλά απέκλεισε τη γερμανική Μάιντς. Ο Στάικος Βεργέτης προσπαθεί να κρατήσει χαμηλά τους τόνους, αλλά η αλήθεια είναι πως, με το ρόστερ που έχει, οποιαδήποτε θέση κάτω από την τέταρτη, θα θεωρηθεί αποτυχία.



Έγινε σημαντικό ξεσκαρτάρισμα στο ρόστερ, καθώς αποχώρησαν οι ενίοτε βασικοί Εντό, Τσαμπούρης, Κοντοές και Καράσκο, ενώ έφυγαν και οι Λισγάρας, Χουάνμα, Ναβάρο, Μπαρτολίνι, Φορμίκα, Κάφα και Ερνάντες.
Όμως, για ακόμη μία φορά, το σκάουτινγκ της ομάδας έκανε σπουδαία δουλειά, καθώς ήρθαν οι σπουδαίοι Ρόλε, Μάσα και Φακούντο Πάρα. Εξαιρετικός είναι και ο Ζίγκι Μπαντιμπανγκά, ενώ θα βοηθήσουν σίγουρα και οι Τια Μπι, Κοσίτσκι, Κιτόκο, Παντελιάδης, Τσοκάνης, Φερνάντες και Τορμένα.

Ξάνθη: Πέρσι κατάφερε να αποφύγει τον υποβιβασμό στα μπαράζ με τον Ολυμπιακό Βόλου. Ο Πανόπουλος πήρε το μήνυμα και κατ' αρχήν έφερε στην θέση του προπονητή τον πολύ πετυχημένο Σάκη Τσιώλη, ενώ απέκτησε και σημαντικούς ποδοσφαιριστές.

Σημαντικές οι απώλειες των Μάνταλου, Βάλλα, Μαρίν, Χοσέμι, Σολάρι και Παΐτο, ενώ έφυγαν και οι Ντε Γκούζμαν, Πέρεθ και Σουάρεθ. Οι προσθήκες των Παντελή Καπετάνου, Παπαστεριανού, Λισγάρα, Λουσέρο, Καρυπίδη, Ομπόντο, Γουάλας και Ντε Ολιβέιρα, σίγουρα ανεβάζουν επίπεδο την ομάδα.



ΟΦΗ: Εποχή Τζενάρο Γκατούζο στον ΟΦΗ, με τον Ιταλό τεχνικό να αντικαθιστά τον πετυχημένο Ρικάρντο Σα Πίντο. Φέτος, οι Κρητικοί θέλουν να κάνουν το βήμα παραπάνω σε σχέση με πέρυσι, δηλαδή να κατακτήσουν μια θέση στα πλέι οφ.

Έφυγαν αρκετοί βασικοί ποδοσφαιριστές, όπως οι Ζόρο, Ζε Εντουάρντο, Φερνάντες, Ντουντού, Βερόν, Παπάζογλου και Μπούρμπος. Δεν έχουν γίνει πολλές μετεγγραφές και σίγουρα αναμένεται να γίνουν και άλλες έως το τέλος Αυγούστου.



Οι Λόρια, Αντελέγε, Ραζάκ, Μεϊτέ, Πετρόπουλος και Αρτόλα είναι οι καινούριοι και άπαντες συγκεντρώνουν πολλές πιθανότητες να είναι βασικοί.

Παναιτωλικός: Σε σχέση με πέρυσι, παρέμεινε στη θέση του τεχνικού ο Μάκης Χάβος, αλλά το ρόστερ θα είναι πολύ αλλαγμένο. Έφυγαν οι πολύτιμοι Γκάλο, Ανέν, Τζούνιορ, Μπακάκης, Καμαρά και Μπόγιοβιτς, ενώ σημαντικές ήταν και οι αποχωρήσεις των Μπούντιμιρ, Πόι, Μουμίν, Σφακιανάκη, Καλί, Μελισσά και Γκόλια.



Αποκτήθηκαν όμως αξιόλογοι ποδοσφαιριστές, όπως οι Μαρτίνεζ, Μαλεζάς, Μπεχεράνο, Κάπελ, Εντζεκουέλε, Ρουμπουλάκου, Άλβες και Κόρμπος.

Καλλονή: Το μεγάλο της πλεονέκτημα σε σχέση με πέρυσι, είναι το οτι θα αγωνίζεται στο γήπεδό της. Την περασμένη σεζόν είχε καταντήσει... πρόσφυγας, παίζοντας μία στην Αθήνα και μία στη Θεσσαλονίκη. Όμως, το γήπεδό της είναι πια έτοιμο και πλέον θα είναι και ουσιαστικά γηπεδούχος.

Σημαντικότερες απώλειες ήταν αυτές των Σιδεράκη, Σιλιγαρδάκη, Καζάκη, Περόνε, Γιονάν Γκαρσία, Νιαμπούγιου, Ζακουάνι, Ποντάνι και Φουρλάνου.

Όμως, ήρθαν εξαιρετικοί παίκτες, που καλύπτουν τα κενά στο ρόστερ της ομάδας του Γιάννη Μαντζουράκη. Πρόκειται για τους Ανρί Καμαρά, Μίνγκα, Πιπίνη, Χουάνμα, Στεφάνοβιτς, Μπαρέρα, Ναβάρο, Αντέγιο και Άλεξιτς.

ΠΑΣ Γιάννινα: Ο Γιάννης Πετράκης παρέμεινε στον πάγκο της ιστορικής ομάδας των Ιωαννίνων και στόχος είναι ο ίδιος με τον περσινό: η εύκολη παραμονή στην κατηγορία. Δεν υπάρχουν πολλές αλλαγές στο ρόστερ, καθώς σημαντικές αποχωρήσεις ήταν μόνο αυτές των Βίλα και Κολοβέτσιου, ενώ σημαντική μετεγγραφή είναι μόνο αυτή του Μανιά.

Από κει και πέρα, αποκτήθηκαν και οι Γιαννιώτης, Σαπαλίδης και Ηλιάδης, που όμως δεν αποτελούν λύσεις πρώτης γραμμής.

Πανθρακικός: Εντυπωσιακή ήταν πέρυσι η ομάδα του Άκη Μάντζιου και όχι μόνο σώθηκε εύκολα, αλλά λίγο έλειψε να μπει και στα πλέι οφ. Από τους βασικούς αποχώρησαν μόνο οι Ντιόγκο και Σαρακατσάνος, ενώ έφυγαν και οι Τριανταφύλλου, Μακρυδημήτρης, Κουτσόπουλος, Τζάνης και Σέρεμετ.

Οι Αράμπα, Φερνάντες, Σερφά, Ντιγκινί, Τριανταφυλλάκος, Τσουμάνης, Πέρεθ και Μεχία αποκτήθηκαν και πολλοί από αυτούς θα είναι και βασικοί.

Πλατανιάς: Σαρωτικές αλλαγές στην ομάδα της Κρήτης. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης είναι παρελθόν και στη θέση του ήρθε ο Γιάννης Χριστόπουλος, που πριν από δύο χρόνια είχε φτιάξει μια εξαιρετική ομάδα στα Γιάννενα. Έχει φύγει σχεδόν όλη η περσινή βασική ενδεκάδα και αποκτήθηκαν πολλοί νέοι ποδοσφαιριστές.



Αποχώρησαν οι Καζναφέρης, Σιαλμάς, Μπέλιτς, Φαϊσκα, Γιωργαλλίδης, Ινκούμ, Σιώπης, Βλαχοδήμος, Κατάι και Γιαχία. Ήρθαν οι Γκόμες, Κουλιμπαλί, Μπανανά, Ιτούα, Μαχαμάτ, Τσουράκης, Φιγκέιρα, Αποστολόπουλος και Νέπλιακ.

Λεβαδειακός: Στον πάγκο βρίσκεται ο αξιόλογος Σάββας Παντελίδης. Αποχώρησαν αρκετοί ποδοσφαιριστές, όπως οι Μουλόπουλος, Πετράτσι, Ροτζέριο Μάρτινς, Μανόλο, Γεωργίου, Λυκογιάννης και Ιντζίδης.
Αποκτήθηκαν, για να καλύψουν τα κενά, οι Πίντερ, Γιακουμάκης, Παππάς, Πρόγιτς, Θέος, Ζίτο, Γεωργιάδης, Γκόμεζ, Μοσχονάς και Τομάς.



Εργοτέλης: Πάρα πολλές οι αλλαγές σε σχέση με πέρυσι. Προπονητής είναι ο 33χρονος Χουάν Φεράντο. Σπάνια βλέπουμε στον πάγκο ομάδας Σούπερ Λίγκας έναν τόσο νέο τεχνικό, οπότε σίγουρα αποτελεί ερωτηματικό η συγκεκριμένη επιλογή.

Εντελώς διαφορετικό το φετινό ρόστερ, καθώς αποχώρησαν οι Μονακέλο, Ιμπραήμ, Διαμαντάκος, Μπουχαλάκης, Κούμπικ, Σαρρής, Στοϊκοβιτς, Μεχία, Μπαντιμπανγκά, Ρομάνο, Αναστασάκος, Καρντόσο και Αντελέγε.
Ήρθαν οι Τσέγι, Αλβαράδο, Γιουσούφ, Στράους, Τζανακάκης (ξανά δανεικός από τον Ολυμπιακό), Καζναφέρης, Νόσκοβιτς, Μπογκντάνοφ, Άλαν, Λυκογιάννης, Κούρεζ, Φιντέλεφ και Στογιάνοφ.



Πανιώνιος: Θεωρητικά διαθέτει το πιο αδύναμο ρόστερ στη Σούπερ Λίγκα, έστω κι αν πήρε τους Ιμπαγάσα και Φούντα. Σχεδόν όλοι οι παίκτες είναι νεαροί και προέρχονται από τις ακαδημίες, ενώ η οικονομική δυνατότητα της ομάδας δεν επιτρέπει κάτι καλό.



Έφυγαν οι Ανέστης, Λαμπρόπουλος, Μάρκος Ντούνης, Αραβίδης, Κούρος, Γιαννακόπουλος, Παναγιωτούδης, Αυλωνίτης, Κουλουχέρης, Λάσνικ και Καμπάνταης. Οι σημαντικότεροι παίκτες που ήρθαν είναι οι Ιμπαγάσα, Φούντας, Σιώπης, Τασούλης, Φουρλάνος και Μπουμάλ.

Βέροια: Νέα διοίκηση έχει πλέον η ΠΑΕ, καθώς στη θέση του Αρβανιτίδη ήρθε ο Καρυπίδης. Πολλές οι αλλαγές σε σχέση με πέρσι, ενώ στο τιμόνι βρίσκεται πλεον ο πρώην τεχνικός της Οβιέδο, Γκρανέρο.
Αποχώρησαν οι Τζημογιάννης, Πέρες, Γκονσάλβες, Σισοκό, Τραπ, Σιόντης, Ζεζίνιο, Κομόλοφ, Μπάρμπας, Πέρες και Γεωργιάδης.

Σημαντικότατες οι μετεγγραφές των Κάμπορα και Κατίδη, ενώ αξιόλογες περιπτώσεις είναι αυτές των Γεωργιάδη, Ντουμίτρου, Μπατιόν, Καταλά, Χάσελμπαϊνκ, Αραγονές, Τσιάμης, Καλί, Μαλονγκά, Παπαδόπουλος, Εσπάρθα, Τόρες και Μπαρντέρα.

Νίκη Βόλου: Ούτε πέντε ούτε δέκα, αλλά 23 ποδοσφαιριστές αποχώρησαν σε σχέση με πέρσι. Θα δούμε λοιπόν μια τελείως διαφορετική ομάδα φέτος, η οποία, όπως φάνηκε στο φιλικό με την ΑΕΚ, δεν θα είναι και κάτι το ιδιαίτερο.

Χωρίς εμπειρία στην Ελλάδα ο νέος τεχνικός, Γουίλιαμ Φλουτ, σε αντίθεση με τον Βοσνιάδη που αντικατέστησε.

Σημαντικότερες αποχωρήσεις αυτές των Ανιέτε, Σοϊλέδη και Μανουσάκη, ενώ ήρθαν οι Ροτζέριο Μάρτινς, Μαρινάκης, Αναστασόπουλος, Τσουμάγκας, Ταμπάκης, Κοτσαρίδης, Αργυρίου, Νικλητσιώτης, Μαχλελής και πολλοί άλλοι.

Κέρκυρα: Το πρώτο φαβορί για τον υποβιβασμό είναι η Κέρκυρα. Έφυγαν αρκετοί βασικοί ποδοσφαιριστές, όπως οι Κουτσόπουλος, Σουάνης, Βρονταράς, Καραδέμητρος και Μπεριάν.
Καλύτερες μετεγγραφές αυτές των Κανακούδη, Μαρκόφσκι, Καρντόσο και Χαβίτο, ενώ ήρθαν και οι Ντιμιτρόφσκι, Ομπράντοβιτς, Σέτκους, Καϊκούτ, Σάντσεθ και Ρόχας.

Το πρόγραμμα της πρεμιέρας

Κέρκυρα-Πανθρακικός 19:15 23/8
ΟΦΗ-Παναιτωλικός 19:15 23/8
Ολυμπιακός-Νίκη Βόλου 21:30 23/8
Ατρόμητος-Πλατανιάς 19:15 24/8
Βέροια-Ξάνθη 19:15 24/8
ΠΑΟΚ-Καλλονή 19:15 24/8
ΠΑΣ Γιάννινα-Αστέρας Τρίπολης 19:15 24/8
Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός 21:30 24/8
Πανιώνιος-Εργοτέλης 21:30 25/8

Όλοι οι αγώνες θα έχουν τηλεοπτική κάλυψη από τα κανάλια της Nova.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης