Παναθηναϊκός: Τον Ιανουάριο αποφασίζει ο Γιαννακόπουλος για την ΠΑΕ
Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ θα μελετήσει μαζί με τον Κινέζο συνεργάτη του τα στοιχεία προκειμένου να αποφασίσουν εάν θα μπουν στην ΠΑΕ και αν θα μπορέσουν να καλύψουν τα ανοίγματα της εταιρείας
Τα οικονομικά στοιχεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα δοθούν έως την Πέμπτη στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο μετά την υπογραφή από τον Γιάννη Αλαφούζο της ρήτρας εμπιστευτικότητας.
Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός θα μελετήσει μαζί με τον Κινέζο συνεργάτη-συνεπενδυτή τα στοιχεία προκειμένου να αποφασίσουν εάν θα μπουν στην ΠΑΕ και αν θα μπορέσουν να καλύψουν τα ανοίγματα της εταιρείας.
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μέσα στις γιορτές θα ολοκληρώσει τη μελέτη των στοιχείων και αρχές Ιανουαρίου θα ληφθεί η τελική απόφαση. Αυτή θα ανακοινωθεί στον Γιάννη Αλαφούζο και θα υπάρξει και λεπτομερής ενημέρωση του κόσμου του Παναθηναϊκού.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με απινιδωτές σε εμβληματικά κτήρια, όπως το ΜΙΝΙΟΝ και ο Πύργος Πειραιά, και εκπαίδευση εργαζομένων στην ΚΑΡΠΑ, η DIMAND επενδύει στην πρόληψη και την ετοιμότητα απέναντι σε ένα επείγον περιστατικό.