Ρομπέρτο: Είναι "τελικός" για εμάς

Ρομπέρτο: Είναι "τελικός" για εμάς

Τη δηλώνει ο σπουδαίος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού πριν τον μεγάλο αγώνα

Ρομπέρτο: Είναι "τελικός" για εμάς
Η μεγάλη μέρα έφτασε. Ο Θρύλος κοντράρεται το βράδυ στο ΝΑΟ με την Άντερλεχτ. Είναι πανέτοιμος για να πάρει την νίκη με την οποία θα "σφραγίσει" και την πρόκριση στους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Ρομπέρτο τόνισε πως είναι ένας "τελικός" το παιχνίδι και πως είναι πανέτοιμοι για να πάρουν τους βαθμούς. Παράλληλα, στην συνέντευξη που παραχώρησε στον "Πρωταθλητή" επεσήμανε πως θα είναι μια πολύ καλή βραδιά για όλους.
 Είναι για εμ'άς
Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ρομπέρτο:

Κλείσιμο
Και τώρα ο... τελικός με την Άντερλεχτ για εσάς. Αντιμετωπίζετε αυτήν την αναμέτρηση ως «τελικό», όπως έχει χαρακτηριστεί;

«Και βέβαια. Είναι ένας τελικός και το σημαντικό είναι ότι μέσα από αυτό το ματς έχουμε την ευκαιρία να προκριθούμε στην επόμενη φάση τουChampions League, και δεν θα την αφήσουμε να πάει χαμένη».

Προσωπικά, πως είναι η προετοιμασία ενόψει αυτού του ματς για σένα;

«Προετοιμάζομαι όπως πριν κάθε ματς και θέλω να παίξω καλά. Θέλω να βοηθήσω όσο μπορώ περισσότερο την ομάδα και νομίζω ότι είμαστε έτοιμοι να περάσουμε».

Το μήνυμα του Ρομπέρτο προς τον κόσμο του Ολυμπιακού, ενόψει της κρίσιμης, αποψινής αναμέτρησης στο «Καραϊσκάκη»;

«Χρειάζεται υπομονή, σίγουρα, γιατί είναι ένα καθοριστικό ματς. Είναι πολύ σημαντικό για όλη την οικογένεια του Ολυμπιακού, αλλά θεωρώ ότι αυτή η βραδιά θα είναι πολύ καλή για όλους μας» .

Εναντίον του Αστέρα Τρίπολης, μήπως είχατε περισσότερο το μυαλό σας στην Ευρώπη;

«Δεν ήταν πολύ καλό παιχνίδι για μας, αλλά  ο Αστέρας είναι καλή ομάδα και εναντίον τους δεν είναι ποτέ εύκολο παιχνίδι. Αλλά πήραμε τη νίκη, κι είναι σημαντικό ότι συνεχίσαμε την πορεία μας στο πρωτάθλημα με άλλους τρεις βαθμούς».

Πηγή: http://www.olympiacos24.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης