Μουντιάλ με... δίλεπτα τάιμ άουτ!

Μουντιάλ με... δίλεπτα τάιμ άουτ!

Tι αποφάσισε η FIFA μετά από εισήγηση του τεχνικού της Εθνικής Ιταλίας

Μουντιάλ με... δίλεπτα τάιμ άουτ!
Μουντιάλ με... πρωτοτυπίες αναμένεται να είναι αυτό του ερχόμενου καλοκαιριού στη Βραζιλία. Κι αυτό γιατί παρά το γεγονός πως ο Ιούνιος για τη χώρα της σάμπας δεν είναι ακριβώς ο θερμότερος μήνας του χρόνου - μην ξεχνάτε πως οι θερινοί μήνες στη χώρα είναι οι... χειμερινοί δικοί μας - σε αρκετές από τις πόλεις που θα διεξαχθούν αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου θα επικρατούν σχετικά . Κάτι που οδήγησε τον τεχνικό της Ιταλίας Τσέζαρε Πραντέλι να προτείνει δίλεπτη διακοπή του αγώνα σε κάθε ημίχρονο για να παίρνουν ανάσες οι ποδοσφαιριστές.

Η πρόταση του τεχνικού της "σκουάντρα ατζούρα" βρήκε απήχηση και η FIFA, μετά τη συνάντησή της με τους προπονητές των εθνικών ομάδων που θα συμμετάσχουν στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, συμφώνησε να υπάρχει τάιμ άουτ διάρκειας δύο λεπτών σε κάθε ημίχρονο!

Κλείσιμο
Η FIFA, λοιπόν, συνεδρίασε με την παρουσία των ομοσπονδιακών τεχνικών όλων των ομάδων που θα λάβουν μέρος στο Μουντιάλ της Βραζιλίας και έκανε αποδεκτή την πρόταση του εκλέκτορα της Εθνικής Ιταλίας.

Έτσι, στην Βραζιλία θα διεξαχθεί το Παγκόσμιο Κύπελλο 2014 με τον κανονισμό του... τάιμ άουτ να εφαρμόζεται για πρώτη φορά. Θα υπάρχει μια τέτοια διακοπή σε κάθε ημίχρονο και θα είναι διάρκειας δύο λεπτών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης