Το «απόλυτο» στους Ζωσιμάδες για τον ΠΑΣ Γιάννινα μετά το 2-1 επί της Ξάνθης

Το «απόλυτο» στους Ζωσιμάδες για τον ΠΑΣ Γιάννινα μετά το 2-1 επί της Ξάνθης

Ο ΠΑΣ αν και τα… χρειάστηκε νίκησε και την Ξάνθη, έκανε το 3x3 στους Ζωσιμάδες και πήρε μεγάλη βαθμολογική ανάσα

Η μαύρη σοκολάτα ρίχνει τη χοληστερίνη των διαβητικών
Το «απόλυτο» στους Ζωσιμάδες για τον ΠΑΣ Γιάννινα μετά το 2-1 επί της Ξάνθης
Για ακόμη ένα παιχνίδι ο ΠΑΣ Γιάννινα εκμεταλλεύτηκε το… όπλο της έδρας του. Οι Ηπειρώτες , που έκαναν το 3x3 στο σπίτι τους, «λύγισαν» και την Ξάνθη στους Ζωσιμάδες, επικρατώντας με σκορ 2-1 στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής και έβαλαν ακόμη τρεις βαθμούς στο «σακούλι» τους ενόψει των επόμενων αναμετρήσεων της Σούπερ Λίγκας.

Ο δρόμος της νίκης για την ομάδα του Σάββα Παντελίδη άνοιξε μόλις στο 6ο λεπτό, όταν ο Κοροβέσης παραβίασε την εστία του Κυριακίδη. Οι Ακρίτες, στο ντεμπούτο του Ράινερ Μάουρερ σε ματς πρωταθλήματος, προσπάθησαν να φτάσουν στην ισοφάριση κυρίως με στημένες φάσεις όμως το έργο τους έγινε ακόμη πιο δύσκολο, λόγω της αποβολής του Βάλλα με απευθείας κόκκινη κάρτα λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου (45+1’). Ωστόσο, λίγο έλειψε η ομάδα του Γερμανού να «κλέψει» τον βαθμό της ισοπαλίας, όταν ισοφάρισε με τον Σολτάνι στο 73’, όμως ο Κολοβέτσιος είχε άλλη άποψη και χάρισε με το γκολ του στο 78’ τη μεγάλη νίκη στους γηπεδούχους. 

Κλείσιμο
Έτσι, ο ΠΑΣ «ρέφαρε» την ήττα στη Λιβαδειά, άφησε τρεις βαθμούς πίσω του την Ξάνθη (7β.) και «έπιασε» στην τρίτη θέση της βαθμολογίας τον Εργοτέλη στους 10. 

Διαβάστε περισσότερα στο sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης