Στραβοπάτησε ο ΠΑΟΚ στην Κρήτη - «Τσίμπησε» βαθμό ο ΟΦΗ

Στραβοπάτησε ο ΠΑΟΚ στην Κρήτη - «Τσίμπησε» βαθμό ο ΟΦΗ

Ο ΠΑΟΚ, καλύτερος στο μεγαλύτερο μέρος του β’ ημιχρόνου κατάφερε να φύγει με την ισοπαλία 1-1 από την Κρήτη, απέναντι σε έναν παθιασμένο, ΟΦΗ - Πολλές ευκαιρίες έχασαν οι Κρητικοί μετά την ισοφάριση

Επανεξετάζεται η δωρεάν περίθαλψη των παράνομων μεταναστών
Στραβοπάτησε ο ΠΑΟΚ στην Κρήτη - «Τσίμπησε» βαθμό ο ΟΦΗ
Ο ΠΑΟΚ, καλύτερος στο μεγαλύτερο μέρος του β’ ημιχρόνου κατάφερε να φύγει με την ισοπαλία 1-1 από την Κρήτη, απέναντι σε έναν παθιασμένο, ΟΦΗ. Πολλές ευκαιρίες έχασαν οι Κρητικοί μετά την ισοφάριση.

Ο Περογαμβράκης το γκολ του ΟΦΗ στο 15ο λεπτό. Στο 74' η ισοφάριση του ΠΑΟΚ με τον Νέτσιντ, με τη μπάλα να χτυπά και στο πόδι του Μακρή. 

Κλείσιμο
Πως έπαιξαν 
Ο ΟΦΗ παρατάχθηκε στο παιχνίδι με κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Ζόρο και Τριποτσέρη και στα άκρα τους Μπούρμπο και Μολιάζες. Οι Μακρής και Βερόν ήταν στη μεσαία γραμμή με τους Κουτσιανικούλη, Ζε Εντουάρντο και Περογαμβράκη. Στην κορυφή της επίθεσης ο Παπάζογλου. 

Από την άλλη πλευρά ο Στέφενς «κατέβασε» τον ΠΑΟΚ με τους Λίνο και Κίτσιο στα άκρα της άμυνας. Στο κέντρο της ήταν οι: Βίτορ και Κατσουράνης. Στη μεσαία γραμμή τους Λαζάρ και Τζιόλη. Μπροστά τους ο Βούκιτς. Ο Σαλπιγγίδης στο ένα άκρο, ο Στοχ στο άλλο. Στην επίθεση ο Αθανασιάδης. 

Διαβάστε περισσότερα στο sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης