Για έκτο σερί ματς χωρίς νίκη ο Άρης μετά το 0-0 με τον Παναιτωλικό

Για έκτο σερί ματς χωρίς νίκη ο Άρης μετά το 0-0 με τον Παναιτωλικό

Είχε δοκάρι με τον Αγκάνθο αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει τον Παναιτωλικό και παραμένει τελευταίος

Του έκλεψαν το κινητό και τον χρέωσαν 1.000 ευρώ!
Για έκτο σερί ματς χωρίς νίκη ο Άρης μετά το 0-0 με τον Παναιτωλικό
Απέναντι σ’ έναν κακό και υπερόπτη Πανατωλικό ο Άρης δεν κατάφερε να πάρει το πρώτο του τρίποντο. Οι Θεσσαλονικείς που είχαν διάθεση να παίξουν ποδόσφαιρο, έμειναν από παίκτες. Το τελικό 0-0 με βάσει την εικόνα είναι δίκαιο. Πάντως ο κόσμος μετά το τέλος του αγώνα αποδοκίμασε τους πάντες και τα πάντα.

Ο Ζόραν Μιλόνκοβιτς ξεκίνησε το παιχνίδι με 4-2-3-1 με τον Διούδη κάτω από τα δοκάρια. Δεξιά ο Ψυχογιός και αριστερά ο Τσουμάνης. Κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Πουλίδο και Έλσνερ. Αμυντικά χαφ οι Τριανταφυλλάκος και Παπαδόπουλος. Στον άξονα ο Τάτος, στις πτέρυγες οι Σταυρόπουλος και Ουντότζι και στην επίθεση ο Αγκάνθο.

Κλείσιμο
Ο Μάκης Χάβος με το γνωστό 4-3-3 παρέταξε την ομάδα του με τον Ράφαελ κάτω από τα δοκάρια. Δεξιά τον Μπακάκη και αριστερά τον Μελισσά, κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Κούσας και Μπικέ. Στο κέντρο οι Τζούνιορ, Γκάλο και Γοδόι. Ενώ στην επίθεση οι Καμαρά και Πόι στις πτέρυγες και Μπόγιοβιτς στην κορυφή.

Από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης ο Άρης πήρε την κατοχή της μπάλας και με κύριο εκφραστή τον Τάτο προσπάθησε από τον άξονα να βρει τους χώρους. Τα πράγματα δυσκόλευαν όμως όταν η μπάλα έφτανε έξω από την περιοχή του Ράφαελ. Εκεί οι «κίτρινοι» τα βρήκαν σκούρα καθώς ο Αγκάνθο ήταν καλά κλεισμένο.

Ο Παναιτωλικός που έδωσε χώρο στον Άρη προσπάθησε μετά το πρώτο 20λεπτό να βγει μπροστά με τους Πόι και Καμαρά να κάνουν παιχνίδι από τα άκρα. Μάλιστα ο τελευταίος στο 28’ στην προσπάθεια να βγάλει την σέντρα γλίστρησε, με την μπάλα να παίρνει περίεργη τροχιά και να περνάει παράλληλα προς την εστία του Διούδη.

Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης