Αντίστροφη μέτρηση για την εθνική Νέων στην Τουρκία

Αντίστροφη μέτρηση για την εθνική Νέων στην Τουρκία

Τις τελικές δοκιμές και διορθώσεις πραγματοποιεί ο προπονητής, Κώστας Τσάνας, ώστε η Εθνική να είναι απόλυτα έτοιμη στην πρεμιέρα.

Αντίστροφη μέτρηση για την εθνική Νέων στην Τουρκία
Με ενδιάμεση στάση στην Κωνσταντινούπολη η Εθνική Νέων έφτασε χθες στον προορισμό της και μπαίνει πια σε τελική ευθεία η προετοιμασία της για τον πρώτο της αγώνα στο «Μουντιάλ των μικρών», το Σάββατο στις 18:00 κόντρα στο Μεξικό.

Η Εθνική μας ομάδα σε αυτή την πρώτη μέρα παρουσίας της στην Τουρκία δεν μπήκε καθόλου μέσα στην πόλη Γκαζιαντέπ. Κατέλυσε σε ξενοδοχείο που βρίσκεται αρκετά χιλιόμετρα έξω από αυτήν και προπονήθηκε σε αθλητικό κέντρο που επίσης βρίσκεται αρκετά χιλιόμετρα έξω από την πόλη. Αυτό το αθλητικό κέντρο περιέχει τέσσερα γήπεδα, ένα για κάθε ομάδα του ομίλου. Φιλοξενούνται δηλαδή και οι τέσσερις ομάδες (Ελλάδα, Μάλι, Μεξικό, Παραγουάη) στο ίδιο οικοδομικό συγκρότημα. Μάλιστα η Ελλάδα έτυχε να συνταξιδέψει χθες μαζί με την Παραγουάη.

Η Εθνική Νέων χθες είχε μια προπόνηση, αλλά σήμερα θα κάνει δύο, γιατί ο Κώστας Τσάνας  θέλει να διορθώσει όσο το δυνατόν περισσότερο τις όποιες αδυναμίες εμφάνισε η ομάδα στο πρόσφατο τεστ με τη Γαλλία και να αφομοιώσουν καλά οι παίκτες όσα θέλει να «περάσει». Φαίνεται ότι έχει ήδη καταλήξει στις περισσότερες θέσεις της ενδεκάδας και δυο-τρεις παίζονται.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης