ΠΑΟ: Ναι μεν αλλά για Ντιαρά

ΠΑΟ: Ναι μεν αλλά για Ντιαρά

Επιβεβαιώνει συζητήσεις με τους «πράσινους» ο διεθνής μέσος από το Μάλι, ο οποίος υπεβλήθη σε επέμβαση στο αριστερό γόνατο το Δεκέμβρη.

ΠΑΟ: Ναι μεν αλλά για Ντιαρά
Ψηλά στην λίστα του Παναθηναϊκού με τους μέσους  βρίσκεται ο Μαχαμαντού Ντιαρά  και αυτό φαίνεται και από την συνάντηση που είχε μαζί του ο Γιάννης Αναστασίου.

Δεν φαίνεται, όμως να είναι προτεραιότητα η απόκτησή του, αλλά εξαρτάται, από το τι θα γίνει με τον Καραγκούνη, τον Φάλκενμπουργκ και τον Ντελαπλάς.

Η επαφή έχει γίνει, ο παίκτης βλέπει με ενδιαφέρον την προοπτική του Παναθηναϊκού, αλλά για λίγες ημέρες το θέμα θα μείνει στάσιμο και στη συνέχεια θα αποφασιστεί αν θα γίνει κίνηση. Ο Ντιαρά έχει διαβεβαιώσει τον Αναστασίου ότι στα μέσα Ιουλίου θα είναι απόλυτα έτοιμος, αλλά υπάρχει προβληματισμός, διότι φέτος έχει κάνει επέμβαση στο γόνατο, που τον άφησε εκτός από τον Δεκέμβρη και μετά . Μάλιστα είναι πιθανό, αν προχωρήσει η συζήτηση να προταθεί στον παίκτη συμβόλαιο με συμμετοχές, έτσι ώστε να μην υπάρξει ρίσκο με το θέμα των τραυματισμών του.

Ο Ντιαρά μίλησε χθες στο  gazzetta.gr και επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού και τη συνάντηση με τον Αναστασίου: «Ναι, είναι αλήθεια. Συναντήθηκα με τον Γιάννη, τον οποίο σέβομαι πολύ ως άνθρωπο του ποδοσφαίρου, στο Λονδίνο. Είναι τιμητικό για εμένα να με θέλει ο Παναθηναϊκός και θα ήταν μία πολύ καλή επιλογή για να συνεχίσω την καριέρα μου. Δεν θα ήθελα να πω κάτι παραπάνω σχετικά με το μέλλον μου. Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στην περίοδο που δουλεύω σκληρά για να επανέλθω ακόμη πιο δυνατός. Είμαι στη Γαλλία και ακολουθώ εντατικό πρόγραμμα και πιστεύω πως σε ένα μήνα θα είμαι πανέτοιμος. Σας ξαναλέω, όμως, πως είναι μεγάλη τιμή για εμένα να με θέλει ο Γιάννης στην ομάδα του».

Ολα έμοιαζαν ιδανικά για τον Μαχαμαντού Ντιαρά έως τον Οκτώβριο του 2008. Τότε σε ένα παιχνίδι της Εθνικής Μάλι κόντρα στο Τσαντ τραυματίστηκε στο αριστερό γόνατο κι έμεινε εκτός έναν μήνα. Δεν μπόρεσε να επανέλθει όμως και τελικά μπήκε στο χειρουργείο, όπου έχασε την υπόλοιπη σεζόν. Εκτοτε δεν μπόρεσε να κερδίσει θέση βασικού στη Ρεάλ και στις 27/1/11 πήγε στη Μονακό, αλλά η γαλλική ομάδα υποβιβάστηκε κι αποχώρησε. Για έξι μήνες ήταν χωρίς ομάδα και συζητούσε με συλλόγους της Μέσης Ανατολής, αλλά και την Ντονκάστερ. Η Φούλαμ τον χειμώνα του 2012 τον εμπιστεύτηκε, ωστόσο, στο τέλος του περασμένου έτους μπήκε για δεύτερη φορά στο χειρουργείο για το πρόβλημα στο αριστερό γόνατο. Εμεινε ελεύθερος, τώρα κάνει θεραπείες και υπολογίζεται να είναι έτοιμος το νωρίτερο σε έναν μήνα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης