PROTOTHEMA

Πολιτική

«Δεσμεύομαι ότι θα υλοποιήσουμε όσα υποσχόμαστε» - «Με τους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ η χώρα έπιασε πάτο»

Μητσοτάκης: Θα μειώσουμε φόρο επιχειρήσεων, ΕΝΦΙΑ και εργοδοτικές εισφορές

Μητσοτάκης: Θα μειώσουμε φόρο επιχειρήσεων, ΕΝΦΙΑ και εργοδοτικές εισφορές

«Οι ιδεοληψίες τελειώνουν οριστικά μαζί με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Και μαζί τους πεθαίνει ο λαϊκισμός. Δεν θα ξαναπαίξει κανείς ποτέ τη χώρα στα ζάρια» - «Θα δώσουμε ευκαιρίες απασχόλησης και όχι επιδόματα ανέχειας»

«Σας παρουσιάζω το σχέδιο για την Ελλάδα που μας αξίζει. Μια χώρα αναγεννημένη και ζωντανή. Eυημερούσα. Αισιόδοξη. Ασφαλή. Ελεύθερη. Αυτό είναι το όραμα της Ν.Δ. Που θα το υλοποιήσει ενωμένη, ανανεωμένη και στηριγμένη στην εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού» τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην ομιλία του κατά τη δεύτερη ημέρα των εργασιών του 11ου συνεδρίου της ΝΔ.


«Πρέπει επιτέλους να σταματήσουμε την ισοπεδωτική λογική του «όλοι ίδιοι είναι». Δεν είμαστε όλοι ίδιοι και πρέπει να αγωνιστούμε κόντρα στη μοιρολατρία ότι για όλα αποφασίζουν οι ξένοι» συνέχισε.

«Πολιτευόμαστε με τη δύναμη του ορθού λόγου. Με πυξίδα την αλήθεια. Με ευθύνη και σταθερή αναφορά σε αυτούς που αντιπροσωπεύουμε. Γιατί εμείς είμαστε το μεγάλο λαϊκό κόμμα της Ελλάδας. Είμαστε το κόμμα όλων των Ελλήνων» επισήμανε ο πρόεδρος της ΝΔ.

«Λαϊκισμός, κρατισμός, πελατειακό κράτος, αναξιοκρατία, οικογενειοκρατία, ασθενείς θεσμοί, παρέμβαση στη Δικαιοσύνη, κίτρινος Τύπος, διαφθορά. Αυτές είναι μερικές από τις παθολογίες της Μεταπολίτευσης για τις οποίες φέρουν ευθύνη όλα τα πολιτικά κόμματα και δεν εξαιρώ το δικό μας» τόνισε και πρόσθεσε: «Με τους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ η χώρα έπιασε πάτο. Η διακυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου, όχι μόνον ανέστρεψε την πορεία εξόδου από την κρίση, αλλά καλλιέργησε το ταξικό μίσος. Ζωντάνεψε πεθαμένες ιδεοληψίες. Προσπαθεί με κάθε τρόπο να γίνει καθεστώς».

«Ποτέ δεν συνυπήρξαν μαζί και δεν έδρασαν ταυτόχρονα όλες οι παθογένειες της Μεταπολίτευσης στην ένταση που τις βιώνει σήμερα η ελληνική κοινωνία. Αυτοί που τάχα επαγγέλλονταν το νέο είναι η χειρότερη Ελλάδα του χθες» υπογράμμισε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης. «Η Νέα Δημοκρατία καλείται και πάλι να κάνει πράξη αυτό που το όνομά της υποδηλώνει. Να οικοδομήσει μια νέα Ελληνική Δημοκρατία για τον 21ο αιώνα» διαβεβαίωσε και υπενθύμισε τα λόγια του ιδρυτή της ΝΔ: «Nα μην ξεχνάμε ποτέ τα λόγια του Κωνσταντίνου Καραμανλή, όταν ίδρυε τη Νέα Δημοκρατία: "Εμείς, οι λιγότεροι, οι επώνυμοι είμαστε εδώ για να υπηρετούμε τους περισσότερους και τους ανώνυμους"».

Η γενιά της κρίσης είναι η γενιά που θα χτίσει τη Νέα Ελλάδα που μας αξίζει. Σήμερα δεσμεύομαι ότι δεν θα υπάρχει ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στις επόμενες εθνικές εκλογές χωρίς έναν τουλάχιστον εκπρόσωπο της νέας γενιάς. Το σχέδιο μας στηρίζεται σε δύο άξονες: 1. Απελευθέρωση της δημιουργικότητας των Ελλήνων από τα δεσμά του κρατισμού και της ασφυκτικής φορολογίας. 2. Διάχυση της ευημερίας σε ολόκληρη την κοινωνία με ένα στιβαρό πρόγραμμα κοινωνικής αλληλεγγύης.

Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για να δημιουργήσουμε δουλειές. Ξέρουμε τι χρειάζεται η προσέλκυση επενδύσεων. Υπάρχουν εκατοντάδες επενδυτικά σχέδια που, μόλις προχωρήσουν, θα απογειώσουν την Ελλάδα πιο γρήγορα κι από ό,τι φαντάζεται ο πιο αισιόδοξος πολίτηςΈρχεται μείωση φόρων

«Είμαστε έτοιμοι να μειώσουμε τους φόρους. Ξεκινώντας από φόρο επιχειρήσεων & ΕΝΦΙΑ και συνεχίζοντας με τις εργοδοτικές εισφορές. Είμαστε αποφασισμένοι να μεταρρυθμίσουμε το κράτος χωρίς να φοβόμαστε τις συντεχνίες των λίγων που κρατάνε πίσω τα όνειρα των πολλών» δεσμεύτηκε ο κ. Μητσοτάκης. 

«Δεν θα ανεχτώ ούτε λεπτό τη θλιβερή εικόνα παρακμής που παρουσιάζουν σήμερα τα δημόσια πανεπιστήμια. Όπου στο όνομα του δήθεν ασύλου έχουν παραδοθεί σε κάθε είδους τραμπούκους. Τα φαινόμενα ανομίας θα παταχθούν από την πρώτη μέρα – τελεία και παύλα» συνέχισε.

«Όλοι οι Έλληνες έχουν τη θέση τους στο σχέδιο μας για την Ελλάδα που μας αξίζει. Κυρίως οι πιο αδύναμοι συμπολίτες μας. Οι μακροχρόνια άνεργοι είναι οι πρώτοι ωφελημένοι από τις νέες δουλειές και την έκρηξη επενδύσεων που η πολιτική μας θα δημιουργήσει» ανέφερε ο πρόεδρος της ΝΔ.

«Η γενιά των 360 ευρώ να γνωρίζει ότι καμία παραβίαση της εργατικής νομοθεσίας δεν θα γίνει ανεκτή στο όνομα της δήθεν επιβίωσης της επιχείρησης. Και να είναι σίγουροι ότι θα έχουν μέρισμα στην οικονομική ανάπτυξη που θα αντανακλάται σε αύξηση του μισθού τους» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. 

«Για τον ΣΥΡΙΖΑ πάντα υπάρχουν δύο Ελλάδες: αυτοί και εμείς – το Ναι και το Όχι – οι πατριώτες και οι προδότες – οι καλοί και οι κακοί. Απαντήστε τους. Δεν είναι ο λαϊκιστής που εκφράζει τα αληθινά συμφέροντα του λαού. Είναι αυτός που του λέει την αλήθεια» τόνισε.

«Οι ιδεοληψίες του παρελθόντος τελειώνουν οριστικά μαζί με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Και μαζί τους πεθαίνει ο λαϊκισμός. Δεν θα ξαναπαίξει κανείς ποτέ τη χώρα στα ζάρια. Δεσμεύομαι ότι θα υλοποιήσουμε ό,τι υποσχόμαστε. Ό,τι δεν μπορούμε να υλοποιήσουμε δεν θα το υποσχεθούμε» ήταν η χαρακτηριστική φράση του προέδρου της ΝΔ.
Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε όλη την έκτακτη επικαιρότητα πρώτοι!
Ακολουθήστε μας στα

Nick19/12/201701:34

ΕΤΟΙΜΟΙ, λεει η αφισσα πισω απο τον μπαχαλο, ετοιμοι να ξαναρπαξουμε, να απομυζησουμε, να ξεπουλησουμε, να σας λιμοκτονησουμε --οπως καναμε και στο παρελθον.Ελπιζουμε να τοχετε ξεχασει.

Απάντηση
Mike L.18/12/201713:28

Όλοι ΛΕΥΚΟ να καταρρεύσει το μπουρδέλο.

Απάντηση
Άκου Κούλη, άκου καλά.....18/12/201712:54

Κούλη, άκου καλά γιατί μέσα σε 3 χρόνια ήταν αδύνατον ο Μέγας Αλέξης Τσίπρας να διορθώσει όλα τα μεγάλα κατορθώματά σας , της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. Βάλε λοιπόν αυτί, άκου καλά και θυήήσου τι του παραδώσατε: έπρεπε μέσα σε αυτά τα τρία χρόνια να ξεπληρωθούν όλα τα χρέη προς τους Ευρωπαίους που είχατε προϋπογράψει στα μνημόνιά σας η ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, τα ταμεία ήταν άδεια, η ανεργία στο 27, 5%, οι μισθοί και οι συντάξεις πετσοκομμένες(11 απανωτές μειώσεις είχατε κάνει). Ρώτησε και κάποιον συνταξιούχο στο δρόμο πόση σύνταξη έπαιρνε το 2010 και πόση το 2015 που ανέλαβε ο ΖΥΡΙΖΑ. Πόσο εφάπαξ (από κρατήσεις τους όλα τα χρόνια) θα έπαιρναν το 2010 έως και το 2015 και πόσο πήραν; Ρώτησε ακόμα πόσοι νέοι μας είχαν φύγει για το εξωτερικό από το 2009 - 2015 (350.000). Ρώτησε να μάθεις πόσες επιχειρήσεις είχαν κλέισει στο ίδιο διάστημα σε ολόκληρη τη χώρα. Ρώτησε ακόμα να μάθεις πόσες χιλιάδες αυτοκτονίες απελπισμένων από τα οικανομικά τους αδιέξοδα ανθρώπων είχαν γίνει μέχρι το 2015. ρώτησε εάν έπαιρναν δωρεάν φάρμακα οι έχοντες χαμηλότατα εισοδήματα. ρώτησε να μαθεις από τον κόσμο πόσες χιλιάδες απολύσεις είχαν κάνει ΝΔ και ΠΑΣΟΚ μέχρι το 2015 . Θυμήσου ακόμα την κομπίνα με το PSI. Ξεχνάς γιατί δεν θέλουν να πληρώσουν τα 200.000.000 το ΠΑΣΟΚ και τα 200.000.000 η ΝΔ από δάνεια που χρωστάτε στο δημόσιο και που προφανώς τα κατεφάγατε και τώρα ζητάτε άκουσον! άκουσον! βοήθεια από τους φουκαράδες ψηφοφόρους σας για να τα πληρώσουν!!!!!!!Θυμήσου ακόμα πόσα χρωστάει η εφημερίδα σου "Κήρυξ Χανίων"και γιατί δεν τα πληρώνει; Θυμήσου ακόμα γιατί όλα τα κανάλια σας δανείζονταν με αέρα τα θαλασσοδάνειά τους και εκπέμπουν ακόμα μέχρι σήμερα παράνομα, κωλυσιεργώντας συνεχώς να πληρώσουν και να μπουν σε νόμιμη τάξη με διάφορα προσχήματα και ελπίζοντας να σε φέρουν στην εξουσία για να μην πληρώσουν και να συνεχίζουν τις παρανομίες τους με διάφορες παραλλαγές που σκέφτεστε. Θυμήσου ποιοι έχουν τα χρήματά τους σε "επίγειους παραδείσους" και γιατί δεν τα δηλώνουν. Θυμήσου για το μεγάλο φαγοπότι που γινόταν μέχρι το 2015 στον τομέα της Υγείας, στην αγαπημένη σου Ζήμενς και σε πολλά άλλα, ων ουκ έστιν αριθμός. Τόσα και άλλα τόσα θα μπορούσα να σου αναφέρω από τα εγκλήματα σε βάρος της χώρας αλλά αρκούν για να θυμηθείς το τι γινόταν πριν του ΣΥΡΙΖΑ Και προπαντός να μάθεις ότι όλα αυτά και άλλα τόσα δεν διορθώνονται όλα σε 3 χρόνια, όπως καθημερινά τσαμπουνάς συν τον λυσσαλέο πόλεμο από πάνω προς τον ΣΥΡΙΖΑ από όλους εσάς που μας μπάσατε στα μνημόνια. Άντε γεια, Κούλη.

Απάντηση
θα θα,θα.....18/12/201712:18

θα θα,θα!!θα θα,θα!!θα θα,θα!!θα θα,θα!!θα θα,θα!!θα θα,θα!!θα θα,θα!!θα θα,θα!!θα θα,θα!!θα θα,θα!!θα θα,θα!!θα θα,θααααααααααααααααα!!!!!!

Απάντηση

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

2500  χαρακτήρες απομένουν

* Υποχρεωτικά πεδία