"Το Κίνημα" για Mega: Η κυβέρνηση σε ρόλο παρατηρητή, ή κουμπάρου;

"Το Κίνημα" για Mega: Η κυβέρνηση σε ρόλο παρατηρητή, ή κουμπάρου;

Ο μύθος για την δήθεν δυνατότητα δανεισμού της χώρας από τη Μόσχα ήταν εμπνεύσεως Ιβάν Σαββίδη αναφέρει το κίνημα 

"Το Κίνημα" για Mega: Η κυβέρνηση σε ρόλο παρατηρητή, ή κουμπάρου;
Η κυβέρνηση θα πρέπει να σταματήσει να έχει ρόλο παρατηρητή στην υπόθεση του Mega και να πάρει άμεσα θέση τονίζει σε ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από λίγο το Κίνημα του Γιώργου Παπανδρέου
σχετικά με την
μεταβίβαση των μετοχών του Τηλετύπου. Στην ανακοίνωση του το Κίνημα αναφέρεται επίσης στα περιβόητα fake news και τη δήθεν δυνατότητα δανεισμού της χώρας από τη Μόσχα και επισημαίνει ότι «ο μύθος αυτός, ήταν εμπνεύσεως Ιβάν Σαββίδη

Κλείσιμο
Η ανακοίνωση του Κινήματος έχει ως εξής:

«Τα πρώτα χρόνια της κρίσης που κληροδότησε στη χώρα ο κ. Καραμανλής, ακούστηκαν εξωφρενικοί μύθοι που κράτησαν την Ελληνική κοινωνία μακρυά από την πραγματικότητα, δηλαδή τις πραγματικές αιτίες της κρίσης και επομένως μακρυά από τη λύση του προβλήματος. Οι τερατολογίες που ειπώθηκαν αναπαράχθηκαν σχεδόν από το σύνολο των ΜΜΕ.
 
Μία από αυτές, ήταν η δήθεν δυνατότητα δανεισμού της χώρας από τη Μόσχα. Ο μύθος αυτός, ήταν εμπνεύσεως Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος εμφανίστηκε τότε ως δήθεν μεσολαβητής αυτού του δήθεν δανεισμού.
 
Σήμερα, εν μέσω όσων παρατηρούμε, διεθνώς πλέον, γύρω από τα fake news, που φτάνουν μέχρι και στη χειραγώγηση εθνικών εκλογών, συμβαίνουν δύο τινά στη χώρα:
 
Πρώτον, σύμφωνα με το ΑΠΕ, το ΕΣΡ αποφασίζει πως το τηλεοπτικό πεδίο χωράει 4 έως 6 τηλεοπτικές άδειες.
Δεύτερον, η ΠΗΓΑΣΟΣ μεταβιβάζει ελεύθερα τις μετοχές της που κατείχε στον υπερχρεωμένο MEGA - που και αυτός είχε πρωτοστατήσει τότε στην αναπαραγωγή των τερατολογιών - στον δις ευεργετηθέντα με διαγραφές χρεών (ΠΑΟΚ και ΣΕΚΑΠ), Ιβάν Σαββίδη.
 
Η κυβέρνηση σε ρόλο παρατηρητή, ή κουμπάρου; Ας απαντήσουν μόνοι τους.
 
Οι πολίτες θα βγάλουν τα συμπεράσματα τους και θα είναι αμείλικτα. Εμείς θα συνεχίσουμε να μαχόμαστε για το αγαθό της ελεύθερης Ενημέρωσης των πολιτών, από ελεύθερα Μέσα που θα εξασφαλίζουν περιβάλλον αξιοπρέπειας και σεβασμού στους εργαζόμενους τους.»

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης