Από πέντε έως οκτώ οι άδειες των τηλεοπτικών σταθμών

Από πέντε έως οκτώ οι άδειες των τηλεοπτικών σταθμών

Διαβάστε το νομοσχέδιο για τις τηλεοπτικές άδειες - Το Σάββατο η ψηφοφορία

Από πέντε έως οκτώ οι άδειες των τηλεοπτικών σταθμών
Τον προγραμματισμό της τρέχουσας εβδομάδας θα καθορίσει η Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής που συνεδριάζει σήμερα στις 5 το απόγευμα. 

Το νομοσχέδιο για την αδειοδότηση των ραδιοτηλεοπτικών συχνοτήτων κατατέθηκε το βράδυ της Δευτέεας και θα ψηφιστεί το ερχόμενο Σάββατο. Πριν την ψήφιση του όμως η Βουλή θα πρέπει να τακτοποιήσει το θέμα του διοικητικού συμβουλίου του ΕΣΡ.

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις τη Δευτέρα η κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη, οι τηλεοπτικές άδειες που θα προβλέπει το νομοσχέδιο θα είναι από πέντε έως οκτώ, αν και όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, οι προσφορές που θα κατατεθούν είναι εκείνες που θα δείξουν πόσες άδειες μπορεί να αντέξει η πραγματικότητα σήμερα.

Κλείσιμο
«Μπαίνει ένα όριο στο θέμα των αδειών, οι οποίες θα είναι πέντε με οκτώ», είπε χαρακτηριστικά.

Την ίδια ώρα, σήμερα αναμένεται η κατάθεση νομοσχεδίου για την ιδιωτικοποίηση του Οργανισμού Διεξαγωγής Ιπποδρομιών Ελλάδας (ΟΔΙΕ) και για την παραχώρηση του ιπποδρομιακού στοιχήματος στον ΟΠΑΠ που θα ακολουθήσει επείγουσα διαδικασία λόγω προθεσμιών. 

Ωστόσο, η Διάσκεψη των Προέδρων δεν θα ασχοληθεί με το ζήτημα των Πόθεν Έσχες, καθώς ανήκει αποκλειστικά στις αρμοδιότητες της σχετικής επιτροπής που αναμένεται να συνεδριάσει την ερχόμενη Τετάρτη ή Πέμπτη.

Διαβάστε: 

Το νομοσχέδιο για τις τηλεοπτικές άδειες 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης