Στηρίζει Ποτάμι η Δράση του Σκυλακάκη

Στηρίζει Ποτάμι η Δράση του Σκυλακάκη

Στα ψηφοδέλτια του κόμματος Θεοδωράκη ο πρόεδρος της Δράσης

Στηρίζει Ποτάμι η Δράση του Σκυλακάκη
Με απόφαση της Κεντρικής της Επιτροπής, που ελήφθη με ευρεία πλειοψηφία (82,8%), η Δράση αποφάσισε να στηρίξει το Ποτάμι στις εκλογές της 20ής Σεπτεμβρίου.

Αυτό ακριβώς είχε συμβεί και στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, με τη Δράση να ενθαρρύνει τη συμμετοχή, στα ψηφοδέλτια του Ποταμιού, και νέων υποψηφίων, μεταξύ των οποίων και συμβολικά ο πρόεδρος της Δράσης, Θόδωρος Σκυλακάκης.

Ταυτόχρονα, και τα άλλα στελέχη της Δράσης -πλην των υποψηφίων- θα ενταχθούν ενεργά και θα συμμετάσχουν στην εκλογική προσπάθεια του Ποταμιού.

Σε σχετική ανακοίνωση σημειώνετια πως η Δράση πιστεύει ότι η χώρα θα βγει από το σημερινό αδιέξοδο μόνο αν σχηματιστεί η ευρύτερη δυνατή κυβέρνηση συνεργασίας που θα εφαρμόσει ένα μεταρρυθμιστικό πρόγραμμα πολύ πιο φιλόδοξο από την συμφωνία με την ΕΕ και θα στηρίζεται σε δύο άξονες που, σταθερά από την ίδρυσή της, υποστηρίζει η Δράση:

- Μείωση των φόρων και των δαπανών του κράτους για να αφεθεί χώρος στον ιδιωτικό τομέα για να δημιουργήσει ανάπτυξη και θέσεις εργασίας, και
Κλείσιμο
- Αποκομματικοποίηση και εκσυγχρονισμός του κράτους έτσι ώστε να μπορεί να προσφέρει πολύ καλύτερες υπηρεσίες στους πολίτες ξοδεύοντας λιγότερα χρήματα.

«Χωρίς ισχυρή παρουσία γνήσιων μεταρρυθμιστών στην επόμενη Βουλή οι στόχοι αυτοί δεν πρόκειται να επιτευχθούν. Γι' αυτό και στηρίζουμε το Ποτάμι. Γιατί μεταρρυθμίσεις χωρίς μεταρρυθμιστές δεν υπάρχουν» τονίζει η Δράση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης