Ο Καμμένος παίρνει το Άμυνας - Ποιοι θα είναι υφυπουργοί του

Ο Καμμένος παίρνει το Άμυνας - Ποιοι θα είναι υφυπουργοί του

Σε θέσεις υφυπουργών στην κυβέρνηση φαίνεται πως θα τοποθετηθούν οι: Τέρενς Κουίκ, Νίκος Νικολόπουλος, Έλενα Κουντουρά και Μαρία Κόλλια

Ο Καμμένος παίρνει το Άμυνας - Ποιοι θα είναι υφυπουργοί του
Ο πρόεδρος του κόμματος Πάνος Καμμένος θα αναλάβει, σύμφωνα με πληροφορίες, το υπουργείο Άμυνας της νέας κυβέρνησης, ενώ σε θέσεις υφυπουργών στην κυβέρνηση φαίνεται πως θα τοποθετηθούν οι: Τέρενς Κουίκ, Νίκος Νικολόπουλος, Έλενα Κουντουρά και Μαρία Κόλλια. 

Οι επιλογές έγιναν, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, με βάση την κοινοβουλευτική εμπειρία, όπως έγινε γνωστό έπειτα από συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, το πρωί της Τρίτης.

Πάντως, η συνέντευξη Τύπου που επρόκειτο να παραχωρήσει ο Πάνος Καμμένος, στις 13:00, προκειμένου να παρουσιάσει τη νέα εκπρόσωπο του κόμματος Μαρίνα Χρυσοβελώνη, ματαιώθηκε και αυτή την ώρα ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ είναι στο γραφείο του στη Βουλή και συσκέπτεται με συνεργάτες του.

Αργότερα αναμένεται ανακοίνωση του κόμματος ή δήλωση του ιδίου -σύμφωνα με στενό συνεργάτη του- με την οποία θα ανακοινώνει την τοποθέτηση της κ. Χρυσοβελώνη. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης