Καμμένος εν όψει εκλογών: Κλειδώστε τους παππούδες στο σπίτι! (βίντεο)

Καμμένος εν όψει εκλογών: Κλειδώστε τους παππούδες στο σπίτι! (βίντεο)

«Σάλος» από τον τρόπο που ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ απηύθυνε κάλεσμα στους νέους ψηφοφόρους να πάρουν την τύχη της χώρας στα χέρια τους

Καμμένος εν όψει εκλογών: Κλειδώστε τους παππούδες στο σπίτι! (βίντεο)
Κάλεσμα στους νέους ψηφοφόρους να προσέλθουν στην κάλπη, να πάρουν ενεργά μέρος στα κοινά και να μην αφήσουν την τύχη της χώρας στα χέρια των ηλικιωμένων απηύθυνε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου στην Τρίπολη, ο κ. Πάνος Καμμένος προκάλεσε «σάλο», όταν είπε χαρακτηριστικά ότι θα έλεγε στους νέους «να κλειδώσουν τους παππούδες στα σπίτια τους»!

Επιχειρηματολογώντας, ο κ. Καμμένος εξήγησε ότι κάνει την πρόταση αυτή, προκειμένου να επέλθει κοινωνική δικαιοσύνη και να πάρουν οι νέοι τα πράγματα στα χέρια τους, ενώ «καυτηρίασε» το γεγονός ότι περίπου 100.000 άνθρωποι, ηλικίας 18 ετών, δεν θα έχουν δικαίωμα ψήφου στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.

Κλείσιμο
Παράλληλα, σε άλλα σημεία της συνέντευξης Τύπου, τάχθηκε υπέρ της επαναλειτουργίας της ΕΡΤ, δίχως όμως τις εξαρτήσεις του παρελθόντος, ξεκαθάρισε ότι το κόμμα του έχει πολλές διαφορές με τον ΣΥΡΙΖΑ -ερωτηθείς για το ζήτημα των συνεργασιών-, ενώ υπογράμμισε ότι η πρώτη ενέργεια της νέας κυβέρνησης, από τις 26 Ιανουαρίου, θα είναι να υπογράψει την προστασία της πρώτης κατοικίας από τους πλειστηριασμούς. «Το "κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη" ισχύει» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακόμη, κάλεσε τους ψηφοφόρους να ενισχύσουν τους Ανεξάρτητους Έλληνες, προκειμένου ο ΣΥΡΙΖΑ να μην έχει αυτοδυναμία στη Βουλή.

(Η «επίμαχη» δήλωση για τους παππούδες είναι στο 4.44'' του βίντεο)

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης