Πάχτας: Ζητώ την παραδειγματική τιμωρία του κ. Καμμένου

Πάχτας: Ζητώ την παραδειγματική τιμωρία του κ. Καμμένου

Τεράστιο ηθικό και πολιτικό ατόπημα η προτροπή σε τέλεση αδικήματος, δήλωσε ο δήμαρχος Αριστοτέλη μετά το «λιντσάρετέ τον» προς τους κατοίκους της Χαλκιδικής που του έθεσαν το ζήτημα με τα ορυχεία χρυσού στην περιοχή

Μνημόνιο και υποψήφιοι οι “κόκκινες γραμμές” Σαμαρά
Πάχτας: Ζητώ την παραδειγματική τιμωρία του κ. Καμμένου
Ανακοίνωση με την οποία ζητά την παραδειγματική τιμωρία του Πάνου Καμμένου για την προτροπή του προς κατοίκους της Χαλκιδικής να τον «λιντσάρουν» εξέδωσε ο δήμαρχος Αριστοτέλης Χαλκιδικής, Χρήστος Πάχτας.

«Δεν νοείται αρχηγός κοινοβουλευτικής εκπροσώπησης να προτρέπει στην αναίρεση της ουσίας της Δημοκρατίας, που είναι ο σεβασμός στη νομιμότητα και η αντιμετώπιση των προβλημάτων μέσα από τον διάλογο» αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο κ. Πάχτας και τονίζει ότι «η πρόσκληση πολιτών σε τέλεση αδικήματος αποτελεί πέραν των άλλων τεράστιο ηθικό και πολιτικό ατόπημα».

Κλείσιμο


Ολόκληρη η ανακοίνωση του κ. Πάχτα έχει ως εξής:

Η Εισαγγελία έκανε το καθήκον της.
Από την πλευρά μας είναι αυτονόητη υποχρέωση να καταφύγουμε στον φυσικό Δικαστή για την παραδειγματική τιμωρία του κ.Καμμένου. Δε νοείται αρχηγός κοινοβουλευτικής εκπροσώπησης να προτρέπει στην αναίρεση της ουσίας της Δημοκρατίας, που είναι ο σεβασμός στη νομιμότητα και η αντιμετώπιση των προβλημάτων μέσα από τον διάλογο.
Η πρόσκληση πολιτών σε τέλεση αδικήματος αποτελεί πέραν των άλλων τεράστιο ηθικό και πολιτικό ατόπημα.
Αυτές οι συμπεριφορές μας θυμίζουν διαλυτικά  φαινόμενα μιας εποχής που δεν μας αξίζει και δεν θέλουμε να ζήσουμε.
Απέναντι σ’ αυτές τις συμπεριφορές οφείλουμε να συνεχίσουμε με ακόμη μεγαλύτερη επιμονή τον αγώνα μας για να πείσουμε ότι ο δρόμος της συνεννόησης και της αρμονικής συνύπαρξης είναι ο μόνος δρόμος που μπορεί να δώσει ελπίδα και προοπτική στον τόπο μας.
Είναι μια ευθύνη που ως Δημοτική Αρχή έχουμε αναλάβει και θα συνεχίσουμε να την υπηρετούμε με πίστη και αποφασιστικότητα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης