Αρραβωνιάστηκε η πριγκίπισσα Βεατρίκη

Αρραβωνιάστηκε η πριγκίπισσα Βεατρίκη

Το παλάτι ετοιμάζεται για νέο βασιλικό γάμο - Εκλεκτός της καρδιάς της ο Ιταλός εκατομμυριούχος Edoardo Mapelli Mozzi

princess-beatrice-1
Το παλάτι του Μπάκιγχαμ ετοιμάζεται για νέο γάμο καθώς πριν από λίγο ανακοινώθηκε ο αρραβώνας της πριγκίπισσας Βεατρίκης με τον 34χρονο εκατομμυριούχο Edoardo Mapelli Mozzi.
«Ο δούκας και η δούκισσα του Γιορκ με μεγάλη χαρά ανακοινώνουν τον αρραβώνα της αυτού Υψηλότητας πριγκίπισσας Βεατρίκης του Γιορκ με τον κύριο Εντοάρντο Μαπέλι Μότζι. Η Αυτού υψηλότητα και ο κύριος Μαπέλι Μότζι αρραβωνιάστηκαν ενόσω ήταν σε διακοπές στην Ιταλία νωρίτερα αυτό τον μήνα. Ο γάμος θα γίνει το 2020. Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν σε εύθετο χρόνο», αναφέρει στο λογαριασμό του στο Instagram το παλάτι του Μπάκιγχαμ. 



Η πριγκίπισσα Βεατρίκη και ο αρραβωνιαστικός της ανέφεραν σε ανακοίνωσή τους: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μπορούμε να μοιραστούμε την είδηση του αρραβώνα μας. Και οι δύο είμαστε ενθουσιασμένοι που ξεκινάμε αυτή την περιπέτεια μαζί και ανυπομονούμε να παντρευτούμε. Μοιραζόμαστε τόσα πολλά κοινά ενδιαφέρονται και αξίες, και ξέρουμε πως θα περάσουμε τα επόμενα χρόνια γεμάτα αγάπη και ευτυχία».

Η πριγκίπισσα Βεατρίκη ποζάρει με τον αγαπημένο της φορώντας ένα κομψό floral φόρεμα ενώ διακρίνεται επίσης το εντυπωσιακό δαχτυλίδι αρραβώνων της. Το ζευγάρι γνωρίζεται πολλά χρόνια όμως μόλις στις αρχές του περασμένου Νοέμβρη ξεκίνησε η σχέση τους. Η πρώτη τους επίσημη εμφάνιση πραγματοποιήθηκε τον Μάρτιο σε μία εκδήλωση της Εθνικής Πινακοθήκης στο Λονδίνο.

Ανάρτηση και από την πριγκίπισσα Ευγενία
Κλείσιμο
Τα χαρμόσυνα νέα μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και η πριγκίπισσα Ευγενία με μία τρυφερή φωτογραφία του ζευγαριού που τράβηξε η ίδια. "Είμαι τόσο χαρούμενη για εσάς. Είναι γραφτό να είστε μαζί", έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας.



Ο «Edo» (όπως τον αποκαλούν οι φίλοι του) με καταγωγή από την Ιταλία έχει γεννηθεί στο Λονδίνο, έχει δημιουργήσει την δική του επιχείρηση και έχει αποκτήσει έναν γιο δύο ετών από προηγούμενο γάμο του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης