Η Κιμ Καρντάσιαν αφαιρεί το make up και δείχνει τα σημάδια της ψωριασικής αρθρίτιδας πάνω της

Η Κιμ Καρντάσιαν αφαιρεί το make up και δείχνει τα σημάδια της ψωριασικής αρθρίτιδας πάνω της

Η διάσημη τηλεπερσόνα θέλει να βοηθήσει όσους αντιμετωπίζουν κάποιο αυτοάνοσο και να  τους κάνει να νιώσουν αυτοπεποίθηση

kim33
Η Κιμ Καρντάσιαν ειναι γνωστό πως μοιράζεται τα πάντα με τους θαυμαστές της και δεν φοβάται να εκθέσει την εικόνα της. Εξάλλου η άνεση που έχει με τη δημοσιότητα και τα social media την έχει κάνει διάσημη ανά τον πλανήτη.  Αυτή τη φορά, η  Κιμ στο νεοσύστατο site της αδερφής της, το Poosh, εξομολογείται τη δερματική πάθηση την οποία αντιμετωπίζει από τα 20 της χρόνια.



H διάσημη τηλεπερσόνα μιλά για τη μάχη που δίνει με την ψωρίαση και δείχνει τα σημάδια στο σώμα και το πρόσωπό της. Οι φωτογραφίες που μοιράστηκε δείχνουν τα σημεία του σώματός της όπου υπάρχουν έντονα σημάδια. Πριν λίγο καιρό, έκανε γνωστό πως διαγνώστηκε και με ψωριασική αρθρίτιδα, που έκανε τις αρθρώσεις να καίνε και να πονούν. Η πάθηση αυτή είναι μακροχρόνια και μπορεί να γίνει χειρότερα με τον καιρό.  Η ίδια αποκάλυψε στη συνέχεια ότι οι κρέμες δεν κάνουν τίποτα ενώ χρησιμοποιεί μέικ απ για να κρύψει τα σημάδια.


Πρέπει να ζει και να τρώει καλύτερα και να αντιμετωπίζει το άγχος της. Αυτό που ήθελε να κάνει με το να μοιραστεί την ιστορία της, ήταν να ενημερώσει όσους έχουν κάποιο αυτοάνοσο και να  τους κάνει να νιώσουν αυτοπεποίθηση.


kim1_bovary
kim2_bovary
kim3_bovary
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης