Βίντεο: Ο Μπάμπης Παπαδημητρίου φεύγει στη μέση του αφιερώματος για εκείνον στον ΣΚΑΪ

Βίντεο: Ο Μπάμπης Παπαδημητρίου φεύγει στη μέση του αφιερώματος για εκείνον στον ΣΚΑΪ

Ο επί σειρά ετών σχολιαστής στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού του Φαλήρου έκανε την τελευταία του εμφάνιση με την  ιδιότητα του δημοσιογράφου στον αέρα

pap
Ο δημοσιογράφος Μπάμπης Παπαδημητρίου, μετά την απόφασή του να κατέβει με τη ΝΔ στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές, εμφανίστηκε για τελευταία φορά με την ιδιότητα του δημοσιογράφου στον αέρα του ΣΚΑΪ.

Ο επί σειρά ετών σχολιαστής στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, έκανε κι απόψε την εμφάνισή του στον «αέρα» του τηλεοπτικού σταθμού, με την παρουσιάστριά του,Σία Κοσιώνη, να τον καλωσορίζει στο πλατό για μία «διαφορετική συζήτηση».



Ο Παπαδημητρίου φεύγει στο αφιέρωμα για εκείνον


Κλείσιμο
Η ανκοργούμαν του σταθμού τον ρώτησε πώς πήρε την απόφαση να κατέβει στην πολιτική, με τον δημοσιογράφο να απαντά πως γνωρίζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη εδώ και πολλά χρόνια και πως ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά του να πει… από την πλευρά του πολιτικού πια.

Στην συνέχεια ο ΣΚΑΪ προέβαλε ένα βίντεο – αφιέρωμα στην παρουσία του δημοσιογράφου στον σταθμό και κάπου εκεί ήρθε το… ευτράπελο, αφού όταν τελείωσε το βίντεο, η κάμερα «έπιασε» τον Μπάμπη Παπαδημητρίου να έχει ήδη… σηκωθεί να φύγει από το πλατό!

Η Σία Κοσιώνη του είπε «Μπάμπη πού πας;» με εκείνον απαντά «τι πού πάω, φεύγω!…»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης