H Τζένιφερ Λόπεζ είναι μια… στρίπερ

H Τζένιφερ Λόπεζ είναι μια… στρίπερ

Η λατίνα σταρ θα πρωταγωνιστήσει μαζί με άλλες πέντε όμορφες κυρίες -ανάμεσά τους και η βασίλισσα της ραπ, Cardi B στην ταινία «Hustlers»

lopez
H Τζένιφερ Λόπεζ κολάζει στα γυρίσματα της νέας ταινίας με τίτλο «Hustlers». Στα 49 της χρόνια η λατίνα σούπερ σταρ θα υποδυθεί τον ρόλο μίας πρώην στρίπερ. Για μια ακόμα φορά την παράσταση κλέβει το κορμί της και οι καλοσχηματισμένοι κοιλιακοί της.

Στην ταινία θα τη συνοδεύσουν ακόμα πέντε όμορφες κυρίες και ανάμεσά τους η βασίλισσα της ραπ, η Cardi B, η οποία και στην πραγματική ζωή υπήρξε στρίπερ και μάλιστα πρόσφατα δήλωσε πως νάρκωνε και έκλεβε τους πελάτες της.

Η ταινία «Hustlers» θα βγει στους κινηματογράφους το 2020 και διηγείται την ιστορία έξι γυναικών, πρώην εργαζομένων στη βιομηχανία του στριπτίζ, που αποφασίζουν να αλλάξουν ρόλους και να βγάλουν χρήματα από τους πελάτες τους στη Wall Street.

Η Λόπεζ ανέβασε στο Instagram φωτογραφία της με ροζ μπικίνι για την προώθηση της ταινίας και προκάλεσε σεισμό. Η δημοσίευση έχει συγκεντρώσει εκατομμύρια likes.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

I’m a hustler baby... I just want you to know... #Ramona on fire 🔥 On set and in character for #hustlersmovie #stxentertainment

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo) στις

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης