«Αν τον πετύχω, θα τον σκοτώσω», λέει ο πατέρας της Μίρα Σορβίνο για τον Γουάινσταϊν

«Αν τον πετύχω, θα τον σκοτώσω», λέει ο πατέρας της Μίρα Σορβίνο για τον Γουάινσταϊν

Ο Πολ Σορβίνο, που πρωταγωνίστησε στην θρυλική ταινία “Goodfellas”, είναι έξαλλος που ο παραγωγός εκβίαζε την κόρη του και απειλούσε την καριέρα της

«Αν τον πετύχω, θα τον σκοτώσω», λέει ο πατέρας της Μίρα Σορβίνο για τον Γουάινσταϊν
Έξαλλος με τον Χάρβεϊ Γουάινσταϊν και τις αποκαλύψεις για την εις βάρος της κόρης του ηθοποιού Μίρα Σορβίνο συμπεριφορά του, είναι ο επίσης σπουδαίος ηθοποιός Πολ Σορβίνο.

Ο πρωταγωνιστής της θρυλικής ταινίας “Goodfellas” μίλησε στο TMZ με πολύ σκληρά λόγια για τον πρώην μεγαλοπαραγωγό του Χόλιγουντ, που όπως αποκαλύφθηκε εκβίαζε και παρενοχλούσε σεξουαλικά δεκάδες γυναίκες, εκμεταλλευόμενος τη θέση και την ισχύ του.

«Αν τον συναντήσω, καλύτερα να ελπίζει να πάει στη φυλακή. Γιατί αν συναντηθούμε, πιστεύω θα βρεθεί στο πάτωμα με κάποιο, μαγικό τρόπο. Θα πάει στη φυλακή, αυτός ο μπάσταρδος θα είναι τυχερός αν πάει, γιατί αν τον πετύχω, θα τον σκοτώσω τον γ...!», είπε.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με τις αποκαλύψεις που ακολούθησαν το σκάνδαλο, ο Γουάινσταϊν έβαλε στην «μαύρη λίστα» την κόρη του Μίρα Σορβίνο, γιατί αρνήθηκε να υποκύψει στις σεξουαλικές του απαιτήσεις, στερώντας της ρόλους ακόμα και σε ταινίες όπως το “Bad Santa”, αλλά ακόμα και στον «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών». 

«Αν γνώριζα για όλα αυτά, τώρα δεν θα μπορούσε να περπατήσει, θα ήταν σε αναπηρικό καροτσάκι», λέει ο Πολ Σορβίνο και συνεχίζει: «Η κόρη μου είναι υπέροχος άνθρωπος. Θαρραλέα και υπέροχη γυναίκα που δεν αξίζει αυτή την συμπεριφορά από ένα γουρούνι σαν αυτόν. Να πάει στη φυλακή και να πεθάνει στη φυλακή. Αλλά αν δεν πάει, θα τον σκοτώσω. Δεν θα κάνω και τίποτα κακό!».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης