Ηθοποιός καταγγέλλει: «Ο Ντάστιν Χόφμαν μου έβαλε δάχτυλο»

Ηθοποιός καταγγέλλει: «Ο Ντάστιν Χόφμαν μου έβαλε δάχτυλο»

Η Κάθριν Ροσέτερ περιέγραψε τις σεξουαλικές επιθέσεις που δέχθηκε από τον 80χρονο σήμερα ηθοποιό - Μου έβαζε συνέχεια χέρι, επέστρεφα σπίτι μου και έκλαιγα επί εβδομάδες είπε η ηθοποιός

Ηθοποιός καταγγέλλει: «Ο Ντάστιν Χόφμαν μου έβαλε δάχτυλο»
Μια ακόμη γυναίκα κατηγόρησε τον Ντάστιν Χόφμαν ότι την παρενόχλησε και την άγγιξε με σεξουαλικό τρόπο τη δεκαετία του 1980.

Πρόκειται για την Κάθριν Ροσέτερ η οποία περιέγραψε στο The Hollywood Reporter πώς ο Χόφμαν την άγγιζε με προσβλητικό τρόπο για μήνες, το διάστημα μεταξύ 1983 και 1985, ενώ συμπρωταγωνιστούσαν στο θεατρικό έργο «Ο θάνατος του εμποράκου», το οποίο μεταφέρθηκε στη μεγάλη οθόνη το 1985.

Όλα ξεκίνησαν, σύμφωνα με την καταγγέλλουσα, όταν ο Χόφμαν τη βοήθησε ως νεαρή τότε ηθοποιό να πάρει τον πρώτο της ρόλο στο Μπροντγουέι, ενώ την είχε συστήσει ακόμα και στη σύζυγό του.

Κλείσιμο
Ωστόσο, τα πράγματα σύντομα εξελίχθηκαν σε μια «τρομακτική και αποκαρδιωτική εμπειρία», όπως περιέγραψε η Ροσέτερ.

Κατά τη διάρκεια μιας παράστασης στο Σικάγο, όπου εκείνη, για τις ανάγκες του ρόλου της, εμφανιζόταν με κομπινεζόν και ζαρτιέρες, εκείνος έβαλε το χέρι του κάτω από το κομπινεζόν της.

Τα αγγίγματα συνεχίστηκαν, με τρόπο «ολοένα και πιο επιθετικό», «σχεδόν σε κάθε παράσταση», «έξι έως οκτώ φορές την εβδομάδα».

«Κάθε βράδυ, επέστρεφα στο σπίτι μου κι έκλαιγα» λέει η ηθοποιός. «Ένα βράδυ άρχισε κανονικά να βάζει τα δάχτυλά του μέσα μου» πρόσθεσε η Ροσέτερ.

Η Κάθριν Ρόσετερ


«Πώς ο ίδιος άνδρας που έδωσε μάχη για να αναλάβω εγώ αυτόν τον ρόλο, ο οποίος είχε εγκωμιάσει τη δουλειά μου και σε μεγάλο βαθμό ήταν εκείνος που με βοήθησε να ξεκινήσω την καριέρα μου, εκείνος που μοιράστηκε μαζί μου τη σοφία του ως ηθοποιός, μπορούσε επίσης να εκμεταλλεύεται σεξουαλικά την εξουσία του; Ήταν δικό μου λάθος;».

Ο διάσημος πρωταγωνιστής της ζήτησε επίσης επανειλημμένως να του κάνει μασάζ στο καμαρίνι του, ζητώντας της να τον αγγίζει «όλο και πιο ψηλά» στα πόδια του, κάτι που εκείνη αρνήθηκε να κάνει.

Η ίδια είπε ότι ήθελε να καταγγείλει τον Χόφμαν σε ένα συνδικάτο ηθοποιών του θεάτρου ωστόσο την αποθάρρυναν «αξιοσέβαστοι επαγγελματίες» προειδοποιώντας την ότι θα χάσει τη δουλειά της.

Ο 80χρονος σήμερα ηθοποιός, έχει ήδη κατηγορηθεί από πολλές γυναίκες, μεταξύ αυτών τη Μέριλ Στριπ, ότι χάιδεψε το στήθος τους ή τους γλουτούς τους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης