Ο Σπύρος Μπιμπίλας απαντά στον Τσιάρτα: Του εύχομαι να γεννήσει ερμαφρόδιτα παιδιά
«Θα τους επιβάλει να ζήσουν δυστυχισμένη ζωή, τι θα κάνει; Θα σκοτώσει τα παιδιά που έκανε;», σχολίασε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός - Συνεχίζονται οι αντιδράσεις από τα σχόλια πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής
«Θα τους επιβάλει να ζήσουν δυστυχισμένη ζωή, τι θα κάνει; Θα σκοτώσει τα παιδιά που έκανε;», σχολίασε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.
«Ο κύριος Τσάρτας, δεν ξέρω αν το λέω καλά, μπέρδεψε το φυσικό, το αφύσικο, το ομοφυλόφιλο, το ερμαφρόδιτο, ίσως δεν ξέρει και ο ίδιος τι είναι το νομοσχέδιο. Το νομοσχέδιο είναι για τους ερμαφρόδιτους ανθρώπους, δεν είναι για τους gay ανθρώπους.
Κλείσιμο
Τον κύριο αυτόν δεν τον ήξερα γιατί δεν ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο. Δεν ήξερα ποιος είναι, τώρα τον έμαθα! Λοιπόν αν ήθελε να γίνει γνωστός μέσο των εμπρηστικών του δηλώσεων, το κατάφερε! Ποιος του είπε του κ. Τσιάρτα ότι είναι φυσιολογικός; Τι είναι αυτό που καθορίζει το φυσιολογικό; Μόνο η φύση!».
Όλα ξεκίνησαν όταν έγινε γνωστό πως εγκρίθηκε από την αρμόδια Επιτροπή της Βουλής η αλλαγή φύλου από τα 15 έτη και ο πρώην ποδοσφαιριστής ανέβασε το εξής:
«Εύχομαι οι πρώτες αλλαγές φύλου να γίνουν στα παιδιά αυτών που ψήφισαν αυτό το αίσχος. Να δω με τι καμάρι θα κυκλοφορήσουν. ΥΓ. Νομιμοποιήστε κ τους παιδόφιλους να ολοκληρώσετε τα εγκλήματα».
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.
Είτε είστε φανατικοί του camping είτε σκέφτεστε να το δοκιμάσετε για πρώτη φορά, το Simos Camping προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να ανακαλύψετε έναν διαφορετικό τρόπο διακοπών. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, υψηλό επίπεδο οργάνωσης και όλες τις απαραίτητες παροχές.