Επανέρχεται ο Τσιάρτας: Με τη φόρα που έχουν πάρει, νομιμοποιούν όλα τα αφύσικα

Επανέρχεται ο Τσιάρτας: Με τη φόρα που έχουν πάρει, νομιμοποιούν όλα τα αφύσικα

«Μένει να δούμε κ αυτό με τους παιδόφιλους», μετά την αλλαγή φύλου, έγραψε ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής - Φούντωσαν οι συζητήσεις στα κοινωνικά δίκτυα με πολλούς που συμφωνούν, αλλά και πολλούς που τον κατακρίνουν 

Επανέρχεται ο Τσιάρτας: Με τη φόρα που έχουν πάρει, νομιμοποιούν όλα τα αφύσικα
Δεν αφήνει το θέμα που έχει ξεσπάσει με τις αναρτήσεις του για την αλλαγή φύλου ο Βασίλης Τσιάρτας
και επανήλθε με νέο ποστ στο λογαριασμό του στο facebook, επιχειρώντας να απαντήσει σε όλους όσοι τον κατακρίνουν.

Όλα ξεκίνησαν όταν έγινε γνωστό πως
εγκρίθηκε από την Επιτροπή της Βουλής η αλλαγή φύλου από τα 15 έτη
Κλείσιμο
και ο πρώην ποδοσφαιριστής ανέβασε το εξής: «Εύχομαι οι πρώτες αλλαγές φύλου να γίνουν στα παιδιά αυτών που ψήφισαν αυτό το αίσχος. Να δω με τι καμάρι θα κυκλοφορήσουν. ΥΓ. Νομιμοποιήστε κ τους παιδόφιλους να ολοκληρώσετε τα εγκλήματα
». 



Αμέσως ξέσπασε σάλος, με τον Βασίλη Τσιάρτα να δέχεται τόσο συγχαρητήρια για την θέση του, όσο και επικρίσεις και ύβρεις από πολλούς, γεγονός που τον ανάγκασε να επανέλθει λίγο αργότερα και σε σχετικά ηπιότερους τόνους: 

«Σχετικά με κάποιους που μου στέλνουν μηνύματα στο inbox μου χωρίς να είναι φίλοι μου κ μου λένε τι πρόβλημα εχω με τους gay κ τα ομόφυλα ζευγάρια εχω να τους πω το εξής: Ο καθένας μπορεί να εχει τις προτιμήσεις του είτε άντρας είτε γυναίκα κ το σέβομαι απόλυτα. Για μένα ομως ζευγάρι είναι μόνο ένας άντρας κ μια γυναίκα , οι υπόλοιποι είναι ΑΠΛΑ ΜΑΖΙ. Όσους γάμους όσες παρελάσεις κ οτιδήποτε αλλο κάνουν δε πρόκειται να το δεχθώ ως φυσιολογικό. Με ξεπερνάει βέβαια το οτι θέλουν να εχουν κ παιδιά οπως επισης κ το να βγαίνουν δημόσια να το επιδυκνείουν. Στο σπίτι του ο καθένας μπορεί να κάνει ο,τι θέλει. Κ αυτα τα οτι όποιος δε συμφωνεί ειναι ρατσιστής κ διάφορες τέτοιες αηδίες να πάνε να τα πούνε αλλού. Υπάρχει πέρα απ´την αισθητική του καθε ανθρώπου κ η αξιοπρέπεια. Ο θεός έπλασε τον Αδάμ κ την Εύα. Τα υπόλοιπα κατασκευάστηκαν για κατανάλωση», έγραψε σχεδόν μια μέρα μετά. 



Απαντώντας πάντως σε έναν σχολιαστή του που τον έβριζε, ήταν σαφής πως η άποψή του δεν αλλάζει: «Όσο κ να με βρίζετε όσα κ να λέτε ένα είναι σίγουρο. Δεν πρόκειται ούτε να με φιμώσετε ούτε να μου αλλάξετε γνώμη. Αυτη ειναι η άποψη μου κ ΤΕΛΟΣ.Οι αντιδράσεις σας δείχνουν κ τις ενοχές σας».

Αργότερα όμως, επιχείρησε πάλι να διευκρινίσει κάποια από τα λεγόμενά του στην πρώτη ανάρτηση, που προκάλεσε και τον... χαμό: «Βιαστήκατε κάποιοι να παρερμηνευσετε την αναφορά που εκανα για τους παιδόφιλους με αφορμή την αλλαγή φύλου απ´τα 15. Φυσικά κ δεν γινεται σύγκριση απλα με την φορα που εχουν παρει κ νομιμοποιούν τα διαφορα αφύσικα μένει να δουμε κ αυτο με τους παιδόφιλους»! 



Η «υποδοχή» που είχαν οι απόψεις του, ιδίως στο Twitter, όπου οι χρήστες εκφράζονται συνήθως ανώνυμα και άρα πιο... ελεύθερα ήταν μάλλον αρνητική, αν και δεν έλειψαν όσοι υποστήριξαν πως... «και λίγα λέει»! 

































































Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης