Βίντεο: Ο Bo ξεσπά εναντίον του Σπαλιάρα

Βίντεο: Ο Bo ξεσπά εναντίον του Σπαλιάρα

Όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο του «Survivor»

Βίντεο: Ο Bo ξεσπά εναντίον του Σπαλιάρα
Ο Γιάννης Σπαλιάρας, μετά από ψηφοφορία των συμπαικτών του, είναι ο παίκτης που θα μετακινηθεί από την ομάδα των «Διάσημων» στους «μαχητές», ώστε να αποκατασταθεί η αριθμητική ισορροπία.



Κλείσιμο
Ο παρουσιαστής και μοντέλο φάνηκε πικραμένος όταν ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε το απότελεσμα της ψηφοφορίας αλλά όπως είπε, θα δώσει τον καλύτερο του εαυτό για να βοηθήσει τους «μαχητές».



Στο trailer του σημερινού επεισοδίου, κάποιοι από την ομάδα των «Διάσημων» ενοχλήθηκαν από την αντίδραση του Γιάννη Σπαλιάρα μετά το χθεσινό συμβούλιο.

Ο Βο ακούγεται να λέει: «Το πρώτο πράγμα που κάνει ένας φυσιολογικός και λογικός άνθρωπος, κάθεται και σκέφτεται! Σήμερα η εικόνα που έδειξε στην πρώην ομάδα του είναι λάθος!».

Αμέσως μετά, ο Γιώργος Χρανιώτης λέει στην κάμερα του «Survivor»: «Με κάνει να σε εκτιμώ λιγότερο! Νομίζω ότι έκανα πολύ μεγάλο λάθος».

Όσο για την άποψη του Γιάννη Σπαλιάρα, είπε: «Οι δικές μας οι φιλίες είναι λίγο λυκοφιλίες δυστυχώς! Κάποια πράγματα δεν μου άρεσαν με τον τρόπο που λειτουργούν!».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης