Γιατί το επιτελείο του Τραμπ «έκοψε» τον Κάνιε Γουέστ από την τελετή ορκωμοσίας

Γιατί το επιτελείο του Τραμπ «έκοψε» τον Κάνιε Γουέστ από την τελετή ορκωμοσίας

Επιλέξαμε «εμφανίσεις που είναι τυπικά παραδοσιακές αμερικάνικες» απάντησε ο τελετάρχης Τομ Μπάρακ

Γιατί το επιτελείο του Τραμπ «έκοψε» τον Κάνιε Γουέστ από την τελετή ορκωμοσίας
Μπορεί τον περασμένο μήνα ο Κάνιε Γουέστ να είχε συνάντηση με τον Ντόναλντ Τραμπ
, όπως φαίνεται, όμως, ποτέ δεν του προτάθηκε να τραγουδήσει στην σημερινή τελετή ορκωμοσία του νέου Προέδρου των ΗΠΑ, γιατί ο διάσημος ράπερ και ριάλιτι σταρ δεν θεωρείται και τόσο «παραδοσιακός Αμερικανός».

«Δεν του το προτείναμε», δήλωσε ο τελετάρχης της ορκωμοσίας Τομ Μπάρακ στο CNN και πρόσθεσε: «Θεωρεί τον εαυτό του φίλο του νεοεκλεγέντα Προέδρου, αλλά δεν υπάρχει τόπος συνάντησης. Ο χρόνος που θα διαθέσουμε για την ψυχαγωγία έχει συμπληρωθεί και το πρόγραμμα είναι τέλειο, γιατί πρόκειται για εμφανίσεις που είναι τυπικά παραδοσιακές αμερικάνικες. Αν και ο Κάνιε είναι ένας εξαιρετικός τύπος, εμείς δεν του ζητήσαμε να εμφανιστεί. Θα προχωρήσουμε με το πρόγραμμά μας».

Κλείσιμο
Έτσι αντί του Γουέστ, που είναι από τους πλέον δημοφιλείς καλλιτέχνες όλων των εποχών, στην τελετή προτιμήθηκαν να εμφανιστούν λιγότερο γνωστοί καλλιτέχνες όπως ο Τόμπι Κιθ και η Τζάκι Εβάνσο.

Ωστόσο οι διοργανωτές της ορκωμοσίας του
Τραμπ είναι απολύτως ευχαριστημένοι με τις συμμετοχές στην ορκωμοσία, παρότι το προηγούμενο διάστημα πολλοί ήταν οι καλλιτέχνες που αρνήθηκαν να πάρουν μέρος.

Κληθείς να σχολιάσει τις απουσίες ο εκπρόσωπος της επιτροπής διοργάνωσης Μπράιν Έπστεϊν είπε ότι «δεν πρόκειται για το Γούντστοκ. Δεν είναι μία συναυλία».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης