Με τον ράπερ Κάνιε Γουέστ συναντήθηκε ο Ντόναλντ Τραμπ

Με τον ράπερ Κάνιε Γουέστ συναντήθηκε ο Ντόναλντ Τραμπ

Είμαστε πολλά χρόνια φίλοι, ήθελε απλώς μια φωτογραφία είπε ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ κατά τις κοινές δηλώσεις των δύο μετά την συνάντηση

Με τον ράπερ Κάνιε Γουέστ συναντήθηκε ο Ντόναλντ Τραμπ
Οι πάντες εξεπλάγησαν όταν ο ράπερ Κάνιε Γουέστ, σύζυγος της Κιμ Καρντάσιαν, εθεάθη να μπαίνει στον Πύργο Τραμπ στην Νέα Υόρκη, το πρωί της Τρίτης.

Λίγη ώρα αργότερα επιβεβαιώθηκε ότι ο ράπερ συναντάται με τον νέο πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, χωρίς όμως αρχικά να διευκρινίζεται το αντικείμενο της συνάντησης - και καθώς ο νέος πρόεδρος αυτήν την περίοδο συνθέτει την πρώτη του κυβέρνηση, τα σενάρια και οι φήμες άρχισαν να φουντώνουν! 

Κλείσιμο
«Η εκπρόσωπος του Τραμπ Χόουπ Χικς επιβεβαίωσε ότι ο Κάνιε Γουέστ συναντάται με τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο, όμως ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί το γιατί», έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter ο δημοσιογράφος του Business Insider Ολιβερ Ντάρσι.

Λίγη ώρα αργότερα όμως και οι δυο τους κατέβηκαν στο λόμπι του πύργου και μίλησαν στους δημοσιογράφους: «Με τον Κάνιε είμαστε χρόνια φίλοι, ήθελε απλά μια φωτογραφία», είπε ο νέος πρόεδρος χαμογελώντας. Κατόπιν δήλωσε πως πρόκειται για έναν «καλό άνθρωπο» και πως συζήτησαν γενικώς για «την ζωή».



Πρόσφατα, ο διάσημος ράπερ βρέθηκε στα πρωτοσέλιδα παγκοσμίως, όταν κατέρρευσε και εισήχθη επειγόντως σε ψυχιατρική κλινική της Νέας Υόρκης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης