«Έφυγε» από τη ζωή ο ηθοποιός Alan Thicke

«Έφυγε» από τη ζωή ο ηθοποιός Alan Thicke

Ο διάσημος Καναδός ηθοποιός είχε πρωταγωνιστήσει σε πολλές ταινίες και τηλεοπτικές σειρές

«Έφυγε» από τη ζωή ο ηθοποιός Alan Thicke
Ο ηθοποιός, Alan Thicke έφυγε από τη ζωή, στα 69 του χρόνια, την Τρίτη, μετά από καρδιακή προσβολή, όπως ανέφερε η εκπρόσωπός του, Carleen Donovan, στο CBS News. 

Ο διάσημος Καναδός ηθοποιός είχε πρωταγωνιστήσει σε πολλές ταινίες και τηλεοπτικές σειρές. Ωστόσο, έγινε ιδιαίτερα γνωστός μέσα από το ρόλο του Dr. Jason Seaver στη σειρά «Growing Pains». Ο ίδιος είχε συμμετάσχει στη σειρά «Παντρεμένοι με παιδιά», ενώ πρόσφατα είχε και guest εμφάνιση στη σειρά «How I met your mother». Ο Alan Thicker ασχολούνταν επίσης και με τη μουσική, όπως άλλωστε και ο γιος του Robin, έχοντας συνθέσει το anthem του τηλεπαιχνιδιού «Ο Τροχός της Τύχης».

Σύμφωνα με πληροφορίες του πρακτορείου Reuters, ο 69χρονος υπέστη καρδιακό επεισόδιο το βράδυ της Τρίτης, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου και άφησε την τελευταία του πνοή. Ο γιος του εκλιπόντος, βραβευμένος με Grammy τραγουδιστής Robin Thicke, μιλώντας στην εφημερίδα Los Angeles Times ανέφερε: «Τον είδα πριν από μερικές ημέρες και του είπα πόσο πολύ τον αγαπούσα και τον σεβόμουν».


Κλείσιμο

Ο Alan Thicke με τον γιο του

Η είδηση του θανάτου του προκάλεσε θλίψη στην αμερικανική showbiz  και αρκετοί επώνυμοι εξέφρασαν τα συλλυπητήρια τους στο twitter.

Η Αμερική λάτρευε τον Alan Thicke. Είμαι συντετριμμένη που έφυγε. Στέλνω την αγάπη μου στην οικογένειά του», έγραψε η Ellen Degenerees. «Ο Alan Thicke υπήρξε πάντα ο πιο καλός και χαρούμενος άνθρωπος στο δωμάτιο. Έφυγε τόσο νωρίς. Αναπαύσου εν ειρήνη», σημειώνει από την πλευρά της η Alissa Milano, που πρωταγωνιστούσε ως παιδί στη σειρά πίσω στη δεκαετία του '80.



Δείτε στο παρακάτω βίντεο σκηνή από τη σειρά που τον έκανε παγκοσμίως γνωστό 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης