Νέες φωτογραφίες από το party της Άννας Βίσση στο Island

Νέες φωτογραφίες από το party της Άννας Βίσση στο Island

Ποιοι έδωσαν το παρών στο party της Ελληνίδας σταρ;

Νέες φωτογραφίες από το party της Άννας Βίσση στο Island
Είναι πολύς καιρός που η Άννα Βίσση συζήταγε με τον φίλο της Χρύσανθο Πανά να οργανώσουν ένα μεγάλο καλοκαιρινό party – συναυλία στο Island.



Φέτος, το βράδυ της Κυριακής 31 Ιουλίου και ενώ λένε ότι η συγκεκριμένη ημερομηνία ο περισσότερος κόσμος λείπει διακοπές, η Άννα Βίσση με τους Σπύρο και Χρύσανθο Πανά αποφάσισαν να δώσουν αυτό το party το οποίο τελικά ανέτρεψε όλα τα δεδομένα.

Κλείσιμο
Κυριακή βράδυ λοιπόν, 31 Ιουλίου, χιλιάδες Έλληνες αλλά και πολλοί ξένοι θαμώνες κατέκλεισαν τo Ιsland.

Επώνυμοι Έλληνες που επέστρεψαν για μία βραδιά από τις διακοπές τους, προκειμένου να παραβρεθούν στο Island, λαμπερές διεθνείς προσωπικότητες  όπως ο Valentino που απόλαυσε το δείπνο του, κομψά αγκυροβολημένα σκάφη που προσέγγισαν το εμβληματικό σημείο, και χιλιάδες όμορφοι άνθρωποι έκαναν αυτό το party ιστορικό. Ήταν μία βραδιά που θύμιζε περισσότερο τις κοσμοπολίτικες ακτές της Νότιας Γαλλίας παρά Ελλάδα.









Τα πρώτα εντυπωσιακά πυροτεχνήματα που ξεσήκωσαν το κοινό έπεσαν γύρω στις 23.00, ενώ μία ώρα αργότερα η Άννα Βίσση στην σκηνή αποθεώθηκε στη κυριολεξία από το κοινό.
Δεν χρειάζεται να πει κανείς πολλά για την Άννα Βίσση.

Μία από τις πιο σημαντικές φωνές της Ελλάδας και αναμφισβήτητα η μεγαλύτερη star της χώρας μας. Αυτό που αξίζει όμως να ειπωθεί είναι ότι με το ειδικά διαμορφωμένο πρόγραμμα με πολλά ελληνικά και ξένα τραγούδια, η Άννα και οι εκπληκτικοί μουσικοί της (οι καλύτεροι στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή) δημιούργησαν μία ατμόσφαιρα ευδαιμονίας, με τον τελειότερο και πιο ποιοτικό ήχο που έχει ακούσει το κοινό σε συναυλία.

Το party τελείωσε αφού το φως της ημέρας είχε αρχίσει να αχνοφαίνεται, με την υπόσχεση ότι θα επαναληφθεί και το επόμενο καλοκαίρι.












Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης