Σάλος με το «εγωκεντρικό» tweet της Madonna για το μακελειό του Ορλάντο

Σάλος με το «εγωκεντρικό» tweet της Madonna για το μακελειό του Ορλάντο

Η βασίλισσα της Pop ανάρτησε μία φωτογραφία του διάσημου φιλιού της με την Britney Spears στα Video Music Awards του 2003

Σάλος με το «εγωκεντρικό» tweet της Madonna για το μακελειό του Ορλάντο
Στον απόηχο της τραγωδίας του Ορλάντο, δεν ήταν λίγοι εκείνοι οι celebrites που επέλεξαν να εκφράσουν τη θλίψη και την αγανάκτησή τους χρησιμοποιώντας τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μία από αυτούς τους celebrities ήταν φυσικά και η Madonna, η οποία αποτελεί εδώ και πολλά χρόνια «είδωλο» για την παγκόσμια  LGBTQ κοινότητα. Αυτή τη φορά, ωστόσο, η παρέμβαση της «βασίλισσας της Pop» προκάλεσε την οργή των φαν της, αφού η ανάρτησή που δημοσίευσε, αντί να εστιάζει στα θύματα της τραγωδίας, είχε ολοφάνερα ως στόχο την προσωπική της προβολή.

H ανάρτηση της 57χρονης σταρ


Κλείσιμο

Η 57χρονη pop σταρ θέλησε να στείλει ένα μήνυμα κατά του μίσους, αναρτώντας μία φωτογραφία που έδειχνε το - διάσημο πλέον - φιλί της με την Britney Spears, στα βραβεία του MTV το 2003. Την φωτογραφία του καυτού φιλιού συνόδευε η εξής λεζάντα: «Γκέι ή στρέιτ, όχι στο μίσος. Σταματήστε το μίσος. Σταματήστε τη βία. #revolutionoflove».

Η ανάρτηση δημοσιεύτηκε στον λογαριασμό της 57χρονης σταρ στο Twitter και το Instagram το απόγευμα της Κυριακής και έγινε αμέσως στόχος πλήθος αρνητικών σχολίων, από χρήστες των social media που ερμήνευσαν την χειρονομία της Madonna ως μία ακόμη προσπάθεια αυτοπροβολής. «Σοβαρολογείς; Αυτή η τραγωδία δεν έχει καμία σχέση με εσένα και το ψεύτικο φιλί σου για τη δημοσιότητα. Θα έπρεπε να το έχεις καταλάβει», «Αγαπητή Madonna, σταμάτα τα εξισώνεις τα φιλιά για τα χρήματα με την αγάπη». «Περίμενα κάτι καλύτερο από εσένα, ειλικρινά», ήταν μερικά από τα μηνύματα που έβαζαν στο στόχαστρο την τραγουδίστρια, η οποία ωστόσο δεν πτοήθηκε και συνέχισε να ανεβάζει αναρτήσεις σχετικά με το τραγικό περιστατικό.

Δείτε παρακάτω μερικά από τα επικριτικά tweet


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης