Σάκης Τανιμανίδης: «Το αν θα συνεχίσει το ''World Party'', είναι δική μου απόφαση»
Ο παρουσιαστής που μαζί με τον κολλητό του φίλο, Γιώργο Μαυρίδη, ταξιδεύει σε όλον τον κόσμο με τo «World Party», μίλησε για το μέλλον της επιτυχημένης εκπομπής του Alpha
«Τελικά του χρόνου δεν θα βλέπουμε World Party;», ήταν η ερώτηση της δημοσιογράφου.
«Ποιος το είπε αυτό; »,
Κλείσιμο
είπε ο Σάκης Τανιμανίδης.
«Ο Γιώργος Μαυρίδης σε συνέντευξη του…»
, του απάντησε η δημοσιογράφος.
«Αυτό δεν σημαίνει ότι θα σταματήσει το world party. Νομίζω ότι «διάβασες» αυτό που ήθελες…», απάντησε ο παρουσιαστής.
Αυτό σημαίνει ότι θα συνεχίσει μόνος του την εκπομπή; «Όχι, δεν νομίζω να συνεχίσω το World Party, αλλά αυτό είναι μια δική μου απόφαση, ως παραγωγός της εκπομπής. Ο λόγος είναι ότι νιώθω έτοιμος να δημιουργήσω κάτι καινούργιο και επίσης θέλω να σταματήσω όταν η εκπομπή είναι ακόμα στην κορυφή προτού αρχίσει η καμπή της. Προτιμώ να ''λείψουμε'' από τον κόσμο παρά να μας βαρεθεί.»
Και πρόσθεσε: «Το επόμενο βήμα θα έρθει σύντομα και μάλιστα αυτό τον καιρό τριγυρίζουν στο μυαλό μου αρκετά concept, πάντα με κύριο στοιχείο τη διαφοροποίηση και τα ουσιαστικά θετικά μηνύματα όπως ακριβώς κάναμε και στο world party.»
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.