Τέλος η Ελεονώρα Μελέτη από το «Εψιλον»

Τέλος η Ελεονώρα Μελέτη από το «Εψιλον»

Δείτε τι αναφέρουν οι πληροφορίες

Τέλος η Ελεονώρα Μελέτη από το «Εψιλον»
Η Ελεονώρα Μελέτη αποτελεί παρελθόν για το κανάλι Εψιλον, όπως αποκαλύφθηκε σήμερα από την εκπομπή του καναλιού «Πρωινούλι».

Οπως αναφέρθηκε από την εκπομπή, το κανάλι κατήγγειλε τη σύμβαση της παρουσιάστριας σε ένα ακόμα επεισόδιο στον πόλεμο που έχει ξεσπάσει μεταξύ των δύο πλευρών.

Η Ελεονώρα Μελέτη παρουσίαζε την εκπομπή Hashtag ενώ στις αρχές της τηλεοπτικής σεζόν, έστειλε εξώδικο στον σταθμό «Ε», επειδή το πλατό του δελτίου ειδήσεων που τότε παρουσίαζε δεν ήταν έτοιμο.

Κλείσιμο


Μάλιστα ανέφερε: «Το εξώδικο το έκανα για να καλύψω επαγγελματικά τη θέση μου. Όταν λίγες ώρες πριν από την πρεμιέρα διαπίστωσα ότι το σκηνικό του δελτίου δεν ήταν έτοιμο, όφειλα να ενημερώσω τους υπεύθυνους του σταθμού, επίσημα πως υπάρχει πρόβλημα το οποίο μπορεί να εκθέσει τον σταθμό και την εικόνα του, όπως και τη δική μου εικόνα, και πως για το πρόβλημα αυτό δεν ευθύνομαι εγώ. Παράλληλα, τους εξηγούσα ότι εγώ βρισκόμουν στη θέση μου και σε ετοιμότητα να βγω να πω το δελτίο υπό όποια συνθήκη μου ζητηθεί, αλλά υπογράμμιζα έντονα τον κίνδυνο να εκτεθούμε όλοι και τη δυσαρέσκειά μου για το πρόβλημα που υπήρχε».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης