Το ταξίδι συνεχίζεται για τους «World Party»

Το ταξίδι συνεχίζεται για τους «World Party»

Ο Σάκης και ο Γιώργος ξεκινούν τις φετινές τους περιπέτειες από την εξωτική Κόστα Ρίκα

Το ταξίδι συνεχίζεται για τους «World Party»
O Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Μαυρίδης κάνουν και φέτος τον πλανήτη άνω-κάτω και στήνουν για 3η συνεχόμενη χρονιά, ένα ατελείωτο party, ένα «World Party».

Την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου, στις 22:00, ο Σάκης και ο Γιώργος κάνουν πρεμιέρα και ξεκινούν τις φετινές τους περιπέτειες από την εξωτική Κόστα Ρίκα.

«Μετά από τρία χρόνια World Party σε όλο τον κόσμο, θα έλεγε κανείς ότι έχουμε δει και έχουμε κάνει τα πάντα!»,
Κλείσιμο
δηλώνει ο Σάκης Τανιμανίδης.

«Στην αρχή, όταν πληροφόρηθηκα ότι θα παίξουμε στις 17 Φεβρουαρίου, πάγωσα. Άρχισα να παίρνω τηλέφωνα δεξιά-αριστερά για να βεβαιωθω ότι δεν είναι ψέματα» δηλώνει ο Γιώργος Μαυρίδης.

Πρώτη στάση η πρωτεύουσα, Σαν Χοσέ, όπου, για να «ξεσκουριάσουν» μετά από τόσο καιρό, επιδίδονται σε έναν διαγωνισμό οδήγησης με off road οχήματα.

Έπειτα από πολλές ώρες στην εξωφρενική κίνηση των δρόμων της Κόστα Ρίκα, φτάνουν στο Τροπικό Δάσος του Βεράγουα, μια περιοχή πολύ γνωστή για την πλούσια χλωρίδα και πανίδα της. Εκεί, στη μέση της ζούγκλας, ο Γιώργος έρχεται αντιμέτωπος με τη μεγαλύτερη φοβία του, τις αράχνες.

Η ομάδα στη συνέχεια βρίσκεται στο Πουέρτο Βιέχο, ένα από τα πιο όμορφα θέρετρα της Καραϊβικής. Τέλος, σε έναν οίκο ευγηρίας, περνούν μια ολόκληρη ημέρα και παίρνουν το πιο σημαντικό μάθημα της ζωής τους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης