Η σειρά του HBO «Game of Thrones» έχει μπει λίγο πολύ στις ζωές όλων και όπως φαίνεται επηρέασε ακόμη και την βασίλισσα της ποπ. Η Μαντόνα , λοιπόν, που ούτως ή άλλως επιλέγει πάντα προκλητικές αλλά και εκκεντρικές αμφιέσεις για τις εμφανίσεις της, ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram, ως άλλη Μητέρα των Δράκων, όπως είναι γνωστή η ηρωίδα της σειράς Ντενέρις Ταργκάριεν.
Με την επιλογή αυτή η Μαντόνα θέλησε να γιορτάσει με το δικό της τρόπο την εβραϊκή γιορτή του Πούριμ. «Ευτυχισμένο Πούριμ! Ζήτω σε όλες της Βασίλισσες!» ανέφερε στο μήνυμα της.
Η Μαντόνα, που μελετά την Καμπάλα, μια μορφή του εβραϊκού μυστικισμού, φόρεσε έναν καφέ κορσέ, χοντρά βραχιόλια και, φυσικά, πρόσθεσε δύο μινιατούρες δράκους στους ώμους της για να ολοκληρώσει την μίμηση της Ντενέρις.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.