Τη Ράνια Θρασκιά εντόπισε σε event η κάμερα της «Μεσημεριανής Μελέτης» και η παρουσιάστρια κλήθηκε να σχολιάσει τις εξελίξεις στην ΕΡΤ.
«Είναι το πιο ακατάλληλο μέρος να μιλήσουμε για αυτό. Δε θέλω να μιλήσω για αυτό. Δίνουμε αρνητική διάθεση σε κάτι που δεν του αξίζει. Εδώ είναι μια ευχάριστη και χαρούμενη εκδήλωση» είπε η παρουσιάστρια.
Μάλιστα πρόσθεσε πως «μπορεί και να μη με ξαναδείτε ποτέ στην τηλεόραση. Η ζωή θα δείξει. Δε θα ξαναπώ κάτι γιατί συμβαίνουν πολλά. Αυτές είναι σοβαρές συζητήσεις και δε θέλω να τις κάνουμε τώρα».
Από την περιουσία και την επιχειρησιακή συνέχεια μέχρι την ψηφιακή δραστηριότητα, τα προγράμματα My Business First και My Business Cyber Protection της Eurolife FFH προσφέρουν σύγχρονες λύσεις ασφάλισης στις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.