Η Κόνι Μεταξά έδωσε το παρών σε επίδειξη μόδας γνωστού οίκου, η οποία πραγματοποιήθηκε στον Πειραιά, συγκεντρώνοντας πλήθος προσκεκλημένων από τον χώρο της μόδας και της εγχώριας σόουμπιζ.
Η τραγουδίστρια το τελευταίο διάστημα περνάει μία δύσκολη φάση στη ζωή της όπως έχει δηλώσει η ίδια, μετά τον χωρισμό της με τον Μάριο Καπότση. «Όλο αυτό είναι δύσκολο, είμαι χάλια γιατί περνάω έναν χωρισμό, όπως όλοι οι άνθρωποι όταν χωρίζουν δεν περνάνε ωραία», είχε αναφέρει πριν μερικές ημέρες. Ωστόσο, προσπαθεί να συνεχίσει την καθημερινότητά της, απολαμβάνοντας στιγμές χαλάρωσης μέσα από τις εξόδους της.
Στα στιγμιότυπα που κυκλοφόρησαν από την εκδήλωση, η Κόνι Μεταξά εμφανίζεται με ένα διάφανο φόρεμα, το οποίο συνδύασε με ψηλές γόβες. Η τραγουδίστρια ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με έναν κότσο στα μαλλιά της.
Με πάνω από 30 χρόνια συνεχή και συνεπή παρουσία στην εκπαίδευση, το IdEF φέρνει την ακαδημαϊκή εμπειρία ενός δημόσιου γαλλικού πανεπιστημίου στην Ελλάδα, χωρίς να χρειάζεται κανείς να μετακομίσει στο εξωτερικό.
Η JYSK ανακοινώνει την είσοδό της στην κυπριακή αγορά, με τα πρώτα καταστήματα να προγραμματίζεται να ανοίξουν τον Απρίλιο του 2027, σηματοδοτώντας ένα ακόμη σημαντικό βήμα στην αναπτυξιακή πορεία της εταιρείας.