Ο Ανδρέας Μικρούτσικοςδεν έκρυψε την ενόχλησή του με τη ροή της εκπομπής «Super Κατερίνα», όταν μετά το ξέσπασμα της αδελφής του Μπάμπη Λαζαρίδη εναντίον της Πόπης Μαλλιωτάκη, η Κατερίνα Καινούργιου προλόγισε το θέμα της 49ης επετείου του Πολυτεχνείου.
«Μην το κολλήσουμε αυτό το θέμα. Δεν ορίζω την εκπομπή εγώ, αν θες μετά τα διαφημιστικά μηνύματα να το κάνουμε. Σκυτάλη Μαλλιωτάκη στο Πολυτεχνείο αν μη τι άλλο είναι…» είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.
«Η εκπομπή είναι ένα μαγκαζίνο και έχει τα πάντα» αποκρίθηκε η Κατερίνα Καινούργιου.
«Για μένα είναι ύβρις, με αναγκάζεις τώρα, να μην πάρω τη σκυτάλη από την Πόπη Μαλλιωτάκη, για να πω “Ζήτω το Πολυτεχνείο”. Θα φαίνομαι σαν Καραγκιόζης. Το λέω απλά χωρίς μομφή, είναι το πώς νιώθω» ανέφερε στη συνέχεια ο Ανδρέας Μικρούτσικος.
«Ίσως να είμαι εγώ ο Καραγκιόζης τότε, που το έκανα έτσι λάθος» απάντησε η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία πέρασε διαφημίσεις.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς