Μία παλιά της φωτογραφία «ξέθαψε» ηΣοφία Βεργκάρακαι τη μοιράστηκε με το κοινό της στο Instagram. Όπως φαίνεται, η διάσημη Κολομβιανή ηθοποιός αναπολεί τα παλιά και ψάχνει ανάμεσα στα στιγμιότυπα από το παρελθόν.
Η φωτογραφία που ανάρτησε είναι από την περίοδο που βρισκόταν στο Μαϊάμι, όπως αποκαλύπτει και η ίδια. Η Σοφία Βεργκάρα ποζάρει πολύ κοντά στον φακό, φορώντας ένα λευκό μπικίνι, που τονίζει τις καμπύλες της.
Ανά διαστήματα, η ηθοποιός δημοσιεύει αρκετές στιγμές από το παρελθόν της. Η ίδια είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και ειδικά στο Instagram, οπότε φροντίζει να δίνει και στο κοινό της μια «γεύση» από τις αναμνήσεις της.
«#tbt Miami», έγραψε η Κολομβιανή σταρ πάνω στη φωτογραφία.
Η Uber δεν είναι απλώς μια εφαρμογή, είναι τρόπος ζωής που εξελίσσεται μαζί μας, σε κάθε ηλικία, κάθε στιγμή, για κάθε ανάγκη. Δεν μιλάμε απλά για νέες υπηρεσίες, αλλά για διευκολύνσεις που απελευθερώνουν χρόνο.
Η Χριστουγεννιάτικη συλλογή της Oxford Company προτείνει κομμάτια με χαρακτήρα, υψηλής ποιότητας υλικά και γραμμές που παραμένουν πάντα στη μόδα, για δώρα που διαρκούν.