Η Ιωάννα Τούνη, λίγες μέρες μετά τον θάνατο της μητέρας της, βρίσκεται στην Αθήνα και προσπαθεί σταδιακά να επιστρέψει στους κανονικούς της ρυθμούς.
Την πρώτη μέρα του Μάη, η γνωστή instagrammer, ετοίμασε ένα διαφορετικό υγιεινό πρωινό, το οποίο μοιράστηκε με τον σύντροφο της, Δημήτρη Αλεξάνδρου, στο κρεβάτι. Η Ιωάννα Τούνη παρουσίασε με ναζιάρικο ύφος το πρωινό στον αγαπημένο της, το οποίο περιλάμβανε τοστ με αβοκάντο, αβγά, ψωμί ολικής αλέσεως και δύο φυσικούς χυμούς.
Μάλιστα, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, όσο παρακολουθούσε κινούμενα σχέδια στην τηλεόραση και πιο συγκεκριμένα τα «Στρουμφάκια», δήλωσε εντυπωσιασμένος από τις μαγειρικές ικανότητες της συντρόφου του, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Αυτό είναι πεντάστερο».
Το ερωτευμένο ζευγάρι προσπαθεί να περνάει, όσο το δυνατόν, περισσότερο χρόνο μαζί, με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να έχει αναλάβει να φτιάξει τη ψυχολογία της συντρόφου του.
Δείτε το βίντεο που ανέβασε η Ιωάννα Τούνη στο Instagram:
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σε έναν κλάδο που αναπτύσσεται διαρκώς και αναζητά καταρτισμένους επαγγελματίες, η LE MONDE συνδυάζει εργαστηριακή εκπαίδευση, πρακτική εμπειρία και άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας.