Η Σκορδά... έλυσε τη σιωπή της για την επιστροφή του Λιάγκα: Σαφώς το ήξερα, έβαλα τον σπόρο

Η Σκορδά... έλυσε τη σιωπή της για την επιστροφή του Λιάγκα: Σαφώς το ήξερα, έβαλα τον σπόρο

«Ο ΑΝΤ1 έδειξε ότι έχει γρήγορα αντανακλαστικά. Μα είναι δυνατόν να πω ότι δεν το ήξερα; Είναι δυνατόν;», είπε η παρουσιάστρια - Το παρασκήνιο της επιστροφής του Γιώργου Λιάγκα - Μια «επανασύνδεση» που σίγουρα θα συζητηθεί και θα ταράξει τα τηλεοπτικά νερά

Liagkas-Skorda
Μπορεί στη έναρξη της σημερινής της εκπομπής η Φαίη Σκορδά να μην είπε τίποτα για την επιστροφή του πρώην συζύγου της Γιώργου Λιάγκα στον ΑΝΤ1 και το Πρω1νό στη συνέχεια όμως «υπέκυψε» στις πιέσεις των συνεργατών της και έλυσε τη σιωπή της στον αέρα της εκπομπής της.

«Πολλές φορές, σε μια είδηση τηλεοπτική βλέπεις ότι υπάρχουν διαρροές. Τώρα ήταν πολύ μικρό το χρονικό διάστημα, έγινε πάρα πολύ γρήγορα όλο αυτό. Ο ΑΝΤ1 έδειξε ότι έχει γρήγορα αντανακλαστικά. Όταν έχεις τόσο λίγες μέρες να διαχειριστείς μια τέτοια σκέψη, μια τέτοια πρόταση, τέτοιες ισορροπίες σε προσωπικό επίπεδο αλλά και σε επαγγελματικό και το κάνεις χωρίς να βγει τίποτα προς τα έξω και χωρίς φανφάρες, δείχνει ότι υπάρχει μια βάση, πολύ καλές δομές σε αυτό το κανάλι. Σαφώς το ήξερα, έβαλα τον σπόρο. Δεν ήταν έλα να το συζητήσουμε, ήταν πάμε να το κάνουμε. Μα είναι δυνατόν να πω ότι δεν το ήξερα; Είναι δυνατόν»;

Ο Γιώργος Λιάγκας επιστρέφει και η Φαίη Σκορδά αποκαλύπτει: "Έβαλα τον σπόρο"

Το παρασκήνιο της επιστροφής: Ποτέ μη λες ποτέ και μετά από τέσσερα χρόνια ξανά μαζί

Μπορεί η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας στην προσωπική τους ζωή να έχουν τραβήξει δρόμους χωριστούς φαίνεται όμως πως στα επαγγελματικά η «χημεία» τους παραμένει δυνατή. Χθες βράδυ ο ΑΝΤ1 έριξε... βόμβα μεγατόνων ανακοινώνοντας ότι το πρώην ζευγάρι μετά από τέσσερα χρόνια θα ξαναβρεθεί στο ίδιο τηλεοπτικό κοινό και οι δυο τους θα ξανασυνταντηθούν σαν τηλεοπτικό ζευγάρι.

Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1: Το πιο δημοφιλές δίδυμο της πρωινής ζώνης

«Με μεγάλη χαρά, ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει την επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα στο δυναμικό του. Το κανάλι και ο δημοσιογράφος-παρουσιαστής έχουν γράψει μαζί πολλά χιλιόμετρα στο παρελθόν. Συναντιούνται και πάλι, σε μια διευρυμένη συνεργασία που θα περιλαμβάνει project του σταθμού.

Ο Γιώργος Λιάγκας, σύντομα, θα λέει «καλημέρα» μαζί με τη Φαίη Σκορδά, στο «Πρωινό». Μια επαγγελματική επανασύνδεση δύο τηλεοπτικών προσώπων πρώτης γραμμής, τα οποία αγαπήθηκαν πολύ από το τηλεοπτικό κοινό που τους ανέδειξε ως το πιο δημοφιλές δίδυμο της πρωινής ζώνης.

Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας έχουν δοκιμαστεί μαζί στον τηλεοπτικό αέρα και έχουν αποδείξει, με επιτυχία, τον επαγγελματισμό και την καλή χημεία τους. Η νέα τους συνάντηση αποδεικνύει ότι το «μαζί» και για τους δύο έχει, ακόμα, πολύ δρόμο μπροστά και ότι οι αληθινοί δεσμοί των ανθρώπων δεν διαλύονται, αλλά εξελίσσονται».

Σιγή ιχθύος από τη Φαίη στη σημερινή εκπομπή

Πάντως η Φαίη Σκορδά και μετά την ανακοίνωση βόμβα δεν αποκάλυψε τίποτα σε αντίθεση με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο που έριξε την μπηχτή του: «Εγώ εδώ είμαι, δεν επέστρεψα», ήταν τα πρώτα του λόγια όταν η Φαίη τον ρώτησε πως είναι με την ίδια να χαμογελά αινιγματικά!

Όταν η ίδια ρώτησε και τον Αλέξη Μίχα πώς είναι και εκείνος απάντησε: «Είμαι με λίγες ώρες ύπνο», εκείνη είπε πάλι χαμογελώντας: «Όλα μια συνήθεια είναι, όλα».

Κλείσιμο


Οι δηλώσεις της Φαίης για τον Γιώργο τον περασμένο Σεπτέμβριο

Πριν από μερικούς μήνες η Φαίη Σκορδά είχε μιλήσει στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» τόσο για το χωρισμό τους όσο και για την τηλεοπτική τους συνύπαρξη:

«Σίγουρα δεν ήθελα να χωρίσω. Το τελευταίο πράγμα που θα ήθελα είναι να είχα χωρίσει. Δεν το θεώρησα ποτέ απλό… Ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Δεν το ήθελα και δεν το θεώρησα ποτέ απλό. Δεν το ήθελα καθόλου. Για να το πάρουμε απόφαση σημαίνει ότι δεν υπήρχε άλλος δρόμος. Μπορεί να περάσαμε δύσκολα. Μπορεί στις αρχές να ήταν τα πράγματα κάπως. Είμαστε διαφορετικοί, είμαστε διαφορετικοί σε κάποια σημεία. Ό,τι και να είναι όμως είναι ο μπαμπάς των παιδιών μου, είναι οικογένεια», είχε πει η παρουσιάστρια.

Όσον αφορά την τηλεοπτική τους συνύπαρξη είχε πει: «Δεν πιστεύω ότι η συνεργασία μας έπαιξε ρόλο στον χωρισμό. Είχαμε έναν κοινό στόχο, δεν μας απομάκρυνε, μας έδενε. Με τον Γιώργο γελούσα, περνούσα καλά. Και στις εκπομπές που κάναμε περνούσα καλά. Είναι όμως τελείως διαφορετικός ο τρόπος που βλέπουμε κάποια πράγματα. Εγώ έβλεπα το άσπρο, εκείνος έβλεπε το μαύρο. Αυτά δεν μπορείς να τα συμβιβάσεις, αν υπήρχε θα το κάναμε… Στην αρχή υπήρχε έντονος ηλεκτρισμός, στην πορεία αυτό φεύγει και το προσπαθήσαμε για τα παιδιά. Μιλάμε πάντα για τα παιδιά. Θα τον ενημερώσω για όλα, ό,τι κι αν γίνει. Κυρίως αν δεν με ακούνε».

Τι είχε πει ο Γιώργος Λιάγκας για το διαζύγιο του με τη Φαίη Σκορδά

Ο Γιώργος Λιάγκας είχε μιλήσει στην εκπομπή που έκανε «Μεσημέρι με τον Λιάγκα» ανοιχτά για το διαζύγιό του τον Σεπτέμβριο του 2019 όταν είχε καλεσμένη τη Θάλεια Ματίκα: «Είμαι μπαμπάς χωρισμένης οικογένειας. Ο μεγάλος μας γιος με τη Φαίη, όταν χωρίσαμε ήταν 5 χρονών. Με είχε ζήσει μέσα στο σπίτι. Είχε μνήμες. Ο μικρός όταν χωρίσαμε ήταν 2,5. Δεν πήρε χαμπάρι ποτέ. Ο μεγάλος ήταν πάντα πάνω μου, είχε τον μπαμπά σαν πρότυπο. Ο μικρός ήταν λίγος χαμένος. Και έλεγα "ρε Φαίη με αγαπάει μόνο ο ένας; Δε με αγαπάει ο άλλος;”. Και μου έλεγε "όχι. Και οι δυο όταν είναι μαζί μου, μού λένε για τον μπαμπά”. Όσο μεγαλώνει ο μικρός θέλει κι αυτός. Τους παίρνω τα Σαββατοκύριακα».



Ειδήσεις σήμερα:

ΗΠΑ: Συνάντηση Τραμπ-Πενς στον Λευκό Οίκο, η πρώτη μετά την εισβολή στο Καπιτώλιο

Πανδημία-Σλοβενία: Ξεπέρασαν τους 3.000 οι θάνατοι - Σήμερα φτάνουν οι πρώτες δόσεις της Moderna


Ποιοι θα έχουν εμβολιαστεί έως τον Μάρτιο - Τα 8 βήματα για να κλείσετε ραντεβού
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης