Η είδηση του χωρισμού τους μετά από 10 χρόνια γάμου είχε ξαφνιάσει. Ο λόγος για τονΚωνσταντίνο Καζάκο και την Ιωάννα Μαρτζούκου η οποία επιβεβαίωσε το γεγονός.
«Με τον Κωνσταντίνο ζήσαμε πολλά μαζί. Η ζωή όμως δεν τα φέρνει πάντοτε όπως τα έχουμε ονειρευτεί. Θα μας ενώνει πάντα το παιδί μας, το οποίο και οι δύο λατρεύουμε».
«Σημασία έχει ότι όλοι οι άνθρωποι κρύβουμε μέσα μας δύναμη που δεν γνωρίζουμε, η οποία θα μας οδηγήσει στον προορισμό μας» σημειώνει χαρακτηριστικά στην εφημερίδα «On Time» η Ιωάννα Μαρτζούκου.
Το ζευγάρι παντρεύτηκε την 1η Σεπτεμβρίου 2009 στο εκκλησάκι του Αγίου Διονυσίου στο Island. Αυτή την περίοδο, ωστόσο, η Ιωάννα Μαρτζούκου με τον γιο της, Ιάσονα που είναι 8 χρονών μένουν στο πατρικό σπίτι τηςΤζένης Καρέζη στα Ιλίσια και ο Κωνσταντίνος Καζάκος μετακόμισε στο κέντρο της Αθήνας.
Ανακαλύπτουμε νέες συνταγές για cocktails χωρίς αλκοόλ συνδυάζοντας φρούτα, αρωματικά και φυσικώς ανθρακούχο νερό - Δημιουργούμε μοναδικούς συνδυασμούς για κάθε γιορτινή στιγμή, βήμα βήμα.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος με ένα οργανωμένο δίκτυο συλλέγει τρόφιμα που θα χάνονταν, τα διανέμει σε κοινωνικές δομές σε όλη τη χώρα και προσφέρει καθημερινά τρόφιμα σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη
Η Nova σε συνεργασία με το PADU φέρνουν δεκάδες προσφορές και exclusive Nova Deals σε κορυφαία brands, με παρουσία σε περισσότερα από 1000 σημεία εξαργύρωσης.