Ανήλικος σε σπείρα με τέσσερις διαρρήξεις στην Κέρκυρα

Ανήλικος σε σπείρα με τέσσερις διαρρήξεις στην Κέρκυρα

Τέσσερις από τους επτά δράστες της σπείρας, συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας - Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές

Ανήλικος σε σπείρα με τέσσερις διαρρήξεις στην Κέρκυρα
Από την παραμονή των Χριστουγέννων ως και την περασμένη Παρασκευή δρούσε μια  σπείρα νεαρών Ελλήνων, που έκαναν διαρρήξεις σε σπίτια διαφόρων περιοχών της Κέρκυρας. Τέσσερις από τους επτά δράστες, μεταξύ των οποίων ένα ανήλικο αγόρι, συνελήφθησαν το μεσημέρι της Δευτέρας στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

Με διαφορετική σύνθεση κάθε φορά, δύο 21χρονοι και άλλοι δυο νεαροί ηλικίας 15 και 18 χρόνων, μαζί με άλλους τρείς συνεργούς τους που δεν συνελήφθησαν είχαν διαπράξει τέσσερις κλοπές και μια απόπειρα, με πρώτη στις 24 Δεκεμβρίου σε ένα σπίτι στην περιοχή Τρίκλινο από το οποίο ξάφρισαν 800 ευρώ. Την περασμένη Παρασκευή έκλεψαν 265 ευρώ και ένα κινητό από μια κατοικία στην περιοχή Κανάλια και την Κυριακή χρυσαφικά αξίας 1.300 ευρώ και άλλα αντικείμενα από δυο σπίτια στις περιοχές Κανάλια και Κοκκίνι, ενώ την ίδια ημέρα αποπειράθηκαν να παραβιάσουν άλλο ένα σπίτι στο Τρίκλινο χωρίς να βρουν κάτι για να κλέψουν.

Σε βάρος των τεσσάρων συλληφθέντων και των τριών συνεργών τους που αναζητούνται, σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές κατ΄ επάγγελμα με την οποία οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας. Η έρευνα που διενεργεί η  Ασφάλεια συνεχίζεται για την εξακρίβωση τυχόν εμπλοκής τους και σε άλλες περιπτώσεις κλοπών.

Κλείσιμο
*** Τα αποτυπώματα που αξιοποίησε το γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών Άρτας, οδήγησαν τους αστυνομικούς της Ασφάλειας στην εξιχνίαση της διάρρηξης που είχε γίνει στις 22 Νοεμβρίου σε μια διώροφη μονοκατοικία στη Γραμμενίτσα της Άρτας, από την οποία οι δράστες είχαν αρπάξει ένα σεβαστό χρηματικό ποσό. Οι δυο Έλληνες ηλικίας 22 και 28 χρόνων δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης