Βερβεσός: Η προϊσταμένη του Ειρηνοδικείου θα ζητήσει να διακοπούν οι πλειστηριασμοί

Βερβεσός: Η προϊσταμένη του Ειρηνοδικείου θα ζητήσει να διακοπούν οι πλειστηριασμοί

Δεν ξέρω αν θα επιμείνει σε αυτή την πρόθεση που έχει, αλλά στην τελική δεν αποφασίζει ο υπουργός. Ωστόσο, γενικότερα μιλώντας, η κυβέρνηση πρέπει να πάρει μια θέση για αυτό που συμβαίνει, υπογράμμισε ο δικηγόρος, υποψήφιος για την προεδρία του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών

Βερβεσός: Η προϊσταμένη του Ειρηνοδικείου θα ζητήσει να διακοπούν οι πλειστηριασμοί
Η πρώτη Αριστερή κυβέρνηση, ενδίδοντας στις πιέσεις και αξιώσεις των δανειστών μας, ξεκίνησε την Τετάρτη τους πλειστηριασμούς ακινήτων, κάτω από τριτοκοσμικές συνθήκες, υπό τον ασφυκτικό κλοιό μεγάλης αστυνομικής δύναμης και παρά τις αρχικές κυβερνητικές δεσμεύσεις για προστασία της πρώτης κατοικίας.

Ο δικηγόρος, υποψήφιος για την προεδρία του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, Δημήτρης Βερβεσός, μιλώντας στο ραδιόφωνο ΘΕΜΑ 104,6, αναφέρθηκε στις χθεσινές λυπηρές εικόνες που εκτυλίχτηκαν στο Ειρηνοδικείο Αθηνών και την ίδια στιγμή έδωσε στον «αέρα» είδηση.

«Η προϊσταμένη του Ειρηνοδικείου θα ζητήσει την επόμενη Τετάρτη από τον υπουργό να διακοπούν οι πλειστηριασμοί στο Ειρηνοδικείο, όλοι πλην των ηλεκτρονικών. Δεν ξέρω αν θα επιμείνει σε αυτή την πρόθεση που έχει, αλλά στην τελική δεν αποφασίζει ο υπουργός. Ωστόσο, γενικότερα μιλώντας, η κυβέρνηση πρέπει να πάρει μια θέση για αυτό που συμβαίνει. Δεν γίνεται κάθε φορά που θα έχουμε πλειστηριασμούς να γίνεται αυτό».    


Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης