Ζευγάρι με κοκαΐνη και όπλα σε πλοίο για την Αιδηψό

Ζευγάρι με κοκαΐνη και όπλα σε πλοίο για την Αιδηψό

Στην κατοχή τους βρέθηκαν μια συσκευασία με κοκαΐνη σε μορφή “βράχου” βάρους 42 γραμμαρίων, δυο τσιγαριλίκια, μια ζυγαριά ακριβείας και τρία κινητά

Ζευγάρι με κοκαΐνη και όπλα σε πλοίο για την Αιδηψό
Πρόσωπο με πρόσωπο με αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. και λιμενικούς βρέθηκαν μόλις κατέβηκαν στο λιμάνι των Λουτρών Αιδηψού με το Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν, ένας 29χρονος και μία 25χρονη για τους οποίους υπήρχαν ενδείξεις ότι διακινούσαν κοκαΐνη.

Πράγματι, στην κατοχή τους βρέθηκαν μια συσκευασία με κοκαΐνη σε μορφή “βράχου” βάρους 42 γραμμαρίων, δυο τσιγαριλίκια, μια ζυγαριά ακριβείας και τρία κινητά. Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του 29χρονου σε περιοχή της Εύβοιας, όπου βρέθηκαν ακόμη μια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 20,4 γραμμαρίων, μεταλλικός τριφτής.

Στον ίδιο χώρο, κατασχέθηκε ένα μικρό οπλοστάσιο που αποτελούνταν από ένα πιστόλι replica με τρεις αμπούλες, μεταλλικά σφαιρίδια για το πιστόλι και για αεροβόλο όπλο, μια μονόκαννη καραμπίνα με κομμένη κάννη και χειροποίητη λαβή πιστολιού, τέσσερα μαχαίριακαι δυο σιδερογροθιές, ενώ βρέθηκαν και 500 ευρώ. Το ζευγάρι οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκίδας που άσκησε και στους δυο δίωξη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και στον 29χρονο και για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης