Υπό μερικό έλεγχο, τέθηκε μετά από πολύωρη μάχη με τις φλόγες, η πυρκαγιά που ξέσπασε μετά τη 1 το μεσημέρι, στη βιομηχανική περιοχή Πρέβεζας (ΒΙΠΕ Πρέβεζας). Στο σημείο της φωτιάς παραμένουν 7 πυροσβεστικά οχήματα με 18 άνδρες.
Στη «μάχη» της κατάσβεσης ρίχθηκαν από το μεσημέρι περισσότεροι από 30 πυροσβέστες με 15 οχήματα, υδροφόρα οχήματα του Δήμου Πρέβεζας και 3 αεροσκάφη PZL.
Κλείσιμο
Η φωτιά που ξέσπασε στις 13:00 στη ΒΙΠΕ της Πρέβεζας, στη Σκαμνούλα, πήρε γρήγορα μεγάλες διαστάσεις απείλησε τον οικισμό και το κλειστό γυμναστήριο ενώ κατέστρεψε θερμοκήπια και ένα παλιό εργοστάσιο.
Η φωτιά ξεκίνησε από 50χρονο Πρεβεζάνο που έκοβε με τον τροχό του σίδερα και από τις σπίθες πήραν φωτιά ξερά χόρτα.
Η La Roche-Posay γιορτάζει 50 χρόνια δερματολογικής φροντίδας προσφέροντας καινοτόμες λύσεις που συνδυάζουν ορατά αποτελέσματα και σεβασμό στην επιδερμίδα.