Κρήτη: «Δεν περιμέναμε να τον βρούμε διαμελισμένο», λέει η αδερφή του 36χρονου Μάνου

Κρήτη: «Δεν περιμέναμε να τον βρούμε διαμελισμένο», λέει η αδερφή του 36χρονου Μάνου

Τραγική φιγούρα η μητέρα που αναγνώρισε τα προσωπικά του αντικείμενα - Φως στην υπόθεση αναμένεται να δώσουν τα αποτελέσματα των ιατροδικαστικών εξετάσεων

Κρήτη: «Δεν περιμέναμε να τον βρούμε διαμελισμένο», λέει η αδερφή του 36χρονου Μάνου
Τα αποτελέσματα των ιατροδικαστικών εξετάσεων περιμένουν με αγωνία οι συγγενείς του 36χρονου Μάνου Βρυθιά, στην περιοχή του Κατσαμπά στο Ηράκλειο της Κρήτης
, τα οποία αναμένεται να ρίξουν φως στην υπόθεση του θρίλερ της εξαφάνισής του, από τον περασμένο Μάρτιο.


Κλείσιμο
Ο Μάριος Βρυθιάς που έφυγε για να πάει στο φαρμακείο και δεν γύρισε ποτέ


Η αδερφή του άτυχου Μάνου Βρυθιά, μιλά αποκλειστικά στο
protothema.gr, για τον εντοπισμό του Μάνου και την κατάσταση στην οποία βρέθηκε το πτώμα του.

«Όσο περνούσαν οι μέρες και δεν είχαμε κανένα σημάδι  ζωής από τον αδερφό μου, αρχίζαμε να πιστεύουμε  ότι είναι νεκρός. Το μυαλό μας πήγαινε στο χειρότερο σενάριο  αλλά σε  καμία περίπτωση  δεν περιμέναμε να βρούμε το πτώμα του διαμελισμένο και να το ξεβράσει η θάλασσα. Η μητέρα μου αναγνώρισε τα πράγματά του, τα οποία βρέθηκαν μαζί με τα οστά, ωστόσο δεν έχει γίνει ακόμη ταυτοποίηση DNA. Πιστεύουμε ότι αυτός είναι ο αδερφός μου εφόσον βρέθηκαν και τα πράγματά του μαζί με τα οστά.  Περιμένουμε τον ιατροδικαστή να μας πει περισσότερα. Δεν ξέρουμε αν πρόκειται για δολοφονία γιατί πέρασε και αυτό από τη σκέψη μας, αλλά ο αδερφός μας δεν είχε διαφορές με κανέναν».


Τα οστά που βρέθηκαν στην περιοχή Καρνάγιου στο Ηράκλειο από άντρα εταιρείας security οδήγησαν τις αρχές στον εντοπισμό της σορού του, που βρέθηκε μέσα σε αγωγό ομβρύων υδάτων.
 
Τα ίχνη του 36χρονου είχαν χαθεί από τον περασμένο Μάρτη και οι αδερφές του, όπως και η μητέρα του, επί δύο μήνες, έψαχναν να τον βρουν ζωντανό και έκαναν έκκληση σε όποιον γνώριζε κάτι, προκειμένου να επικοινωνήσουν μαζί τους. 

Η μητέρα του, Αναστασία δήλωνε ότι ο γιος της έφυγε από το σπίτι για να πάει στο φαρμακείο και δεν είχε πάνω του ούτε κινητό τηλέφωνο, ούτε χρήματα, παρά μόνο τα κλειδιά του. 

Χτες απαρηγόρητη μοιρολογούσε όταν αναγνώρισε τα πράγματα του γιου της. 


Το χρονικό της εξαφάνισης 

Το κουβάρι του τραγικού επίλογου στην εξαφάνιση του 36χρονου άρχισε να ξετυλίγεται, όταν ένας άντρας φύλαξης ιδιωτικής εταιρείας βρήκε το οστό ενός ανθρώπινου ποδιού στην περιοχή του Καρνάγιου στο λιμάνι του Ηρακλείου, το οποίο φορούσε κάλτσα και παπούτσι.

Σε έρευνες που ακολούθησαν από δύτη στο ίδιο σημείο, όπου εκβάλλει το ρέμα του Κατσαμπά, βρέθηκε ακόμη ένα οστό, το άλλο πόδι, αλλά και ένα τσαντάκι, που περιείχε όλα τα στοιχεία του άτυχου 36χρονου.

Άμεσα σήμανε συναγερμός με την αστυνομία, το λιμενικό, αλλά και την ΕΜΑΚ να ερευνούν την ευρύτερη περιοχή.

Τελικά λίγο αργότερα βρέθηκε και το υπόλοιπο πτώμα στο ρέμα του Κατσαμπά μέσα σε κλαδιά δέντρων.

Τραγική φιγούρα η μητέρα του 36χρονου, η οποία αναγνώρισε τα παπούτσια του παιδιού της, που αναζητούσε τους τελευταίους μήνες.
 

 Δείτε βίντεο: Κρήτη: «Δεν περιμέναμε να τον βρούμε διαμελισμένο»,
λέει η αδερφή του 36χρονου Μάνου


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης