Θεσσαλονίκη: ΕΔΕ για τον αγγειοχειρουργό που κατηγορείται ότι σκότωσε την άτυχη μεσίτρια

Θεσσαλονίκη: ΕΔΕ για τον αγγειοχειρουργό που κατηγορείται ότι σκότωσε την άτυχη μεσίτρια

Το πόρισμα θα εξεταστεί από το Διοικητικό Συμβούλιο σε συνεδρίαση που έχει οριστεί για τις 30 Μαΐου

Θεσσαλονίκη: ΕΔΕ για τον αγγειοχειρουργό που κατηγορείται ότι σκότωσε την άτυχη μεσίτρια
Να ανασυγκροτηθεί και να σταθεί στο πλευρό των παιδιών του, τα οποία προσπαθούν να επουλώσουν τις πληγές τους από τον αιφνίδιο χαμό της μητέρας τους, προσπαθεί ο σύζυγος της άτυχης μεσίτριας που φέρεται να δολοφονήθηκε από τον 38χρονο αγγειοχειρουργό. 

Σήμερα ο σύζυγος της αδικοχαμένης Ντιάνας, μετά από αίτημα που είχε υποβάλει στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης προκειμένου να λάβει αντίγραφο του πορίσματος της προκαταρκτικής που διενέργησε το νοσοκομείο, κλήθηκε να πάει να το παραλάβει αυτοπρόσωπος ή να παραστεί εξουσιοδοτημένος δικηγόρος. 

Ο ίδιος βρήκε το κουράγιο και πήγε στο χώρο που η σύζυγός του φέρεται να
δολοφονήθηκε
Κλείσιμο
από τον αγγειοχειρουργό. Ωστόσο αντί του πορίσματος του δόθηκε ένα απλό έγγραφο, στο οποίο γνωστοποιείται στην οικογένεια πως έχει γίνει ΕΔΕ για τον 38χρονο γιατρό και πως το πόρισμα θα εξεταστεί από το Διοικητικό Συμβούλιο σε συνεδρίαση που έχει οριστεί για τις 30 Μαΐου, ενώ αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξουν κι άλλες διοικητικές ενέργειες. 

Η άτυχη μητέρα


Το DNA «καίει» τον αγγειοχειρουργό

Την ίδια ώρα η εξέταση των στοιχείων που συλλέχθηκαν από το ΙΧ του φερόμενου ως δράστη έδειξε ότι στον αποθηκευτικό χώρο του οχήματος καθώς και στο πατάκι του οδηγού υπήρχαν ίχνη DNA της 36χρονης Ντιάνας.

Το τελευταίο διάστημα υπήρξαν πληροφορίες που ανέφεραν την ύπαρξη DNA στο πορτ μπαγκάζ του οχήματος του γιατρού. Η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ., ωστόσο, ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα, δόθηκε στον ανακριτή και πλέον αποτελεί τμήμα της δικογραφίας.
 




 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης