Ένας 52χρονος είχε «γδύσει» τον σταθμό του Ο.Σ.Ε. στα Φάρσαλα

Ένας 52χρονος είχε «γδύσει» τον σταθμό του Ο.Σ.Ε. στα Φάρσαλα

Είχε «σηκώσει» 4.400 πλάκες έδρασης με στριφόνια, συνολικής αξίας 35.200 ευρώ

Ένας 52χρονος είχε «γδύσει» τον σταθμό του Ο.Σ.Ε. στα Φάρσαλα
Μέσα στα όρια του αυτοφώρου εξιχνιάστηκε η λεηλασία που είχε γίνει στο διάστημα από την περασμένη Παρασκευή ως τη Δευτέρα στον Σιδηροδρομικό Σταθμό Παλαιοφαρσάλων, από τον οποίο είχαν κάνει φτερά 4.400 πλάκες έδρασης με στριφόνια, συνολικής αξίας 35.200 ευρώ!

Οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Φαρσάλων που έκαναν έρευνα στη μάντρα ιδιοκτησίας ενός 52χρονου στην περιοχή, βρήκαν 410 από τις κλεμμένες πλάκες και του πέρασαν χειροπέδες με τις οποίες παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας κατηγορούμενος για διακεκριμένη κλοπή και φθορά σε βάρος του δημοσίου. Όδες κλάπες κατασχέθηκαν, αποδόθηκαν σε εκπρόσωπο του Ο.Σ.Ε., ενώ ερευνάται τι απέγιναν οι υπόλοιπες. 

Κλείσιμο
*** Δυο “κυνηγοί” καυσίμων συνελήφθησαν επ' αυτοφώρω από αστυνομικούς της Ασφαλείας στο Αγρίνιο, όταν παραβίασαν το ντεπόζιτο καυσίμων ενός σταθμευμένου φορτηγού και άντλησαν 16 λίτρα πετρέλαιο. Οι δυο Έλληνες ηλικίας 28 και 39 χρόνων οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου που τους άσκησε δίωξη για κλοπή από κοινού.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης