Το χειρότερο σενάριο επιβεβαιώθηκε τελικά για έναν 33χρονο ψαροντουφεκά, από το Προμύρι του Νοτίου Πηλίου, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από το απόγευμα της Τρίτης, ενώ είχε πάει για το αγαπημένο του χόμπι ,το ψαροντούφεκο, στην παραλία Μουρτιάς κοντά στο χωριό του.
Μετά από τέσσερις ημέρες ερευνών από αέρα και θάλασσα, ο 33χρονος Δημήτρης Παπανικολάου, εντοπίσθηκε στη θαλάσσια περιοχή Μαυρίκος στα Βασιλικά της Εύβοιας, δυστυχώς νεκρός, πολύ μακρυά από την περιοχή των ερευνών. Το σώμα του άτυχου 33χρονου παρασύρθηκε ως φαίνεται από τα θαλάσσια ρεύματα και έφθασε στα παράλια της Εύβοιας.
Ο 33χρονος, που πριν από αρκετά χρόνια είχε χάσει και τον πατέρα του με τον ίδιο τραγικό τρόπο, εντοπίσθηκε από αλιευτικό σκάφος, το οποίο και ενημέρωσε το Λιμενικό.
Στην αριστοκρατική, κοσμοπολίτικη και καταπράσινη Κέρκυρα, συνεχίστηκε από τις 17 μέχρι και τις 19 Ιουνίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με εκτεταμένες δράσεις παράκτιων και υποθαλάσσιων καθαρισμών, που είχαν εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη