Φλώρινα: Φοιτητής «έπλασε» με χιόνι τη Θεά Αφροδίτη μπροστά από το κτήριο του «Αριστοτέλη»
Η θεά Αφροδίτη, δεσπόζει στους δρόμους της Φλώρινας και όσοι περαστικοί περνούν από την περιοχή έχουν την χαρά να απολαύσουν την υπέροχη αυτή δημιουργία
Άμα είσαι καλλιτεχνικό πνεύμα... Φοιτητής της Σχολής Καλών Τεχνών Φλώρινας, είδε το χιόνι ως δημιουργία και μάλιστα πρωτότυπη.
Ο Αλέξης Νικολαΐδης βρέθηκε στο χώρο μπροστά από το κτήριο του «Αριστοτέλη» και μέχρι αργά το απόγευμα είχε κατορθώσει να μετατρέψει την άμορφη μάζα χιονιού σε αριστούργημα.
Η θεά Αφροδίτη, δεσπόζει στους δρόμους της Φλώρινας και όσοι περαστικοί περνούν από την περιοχή έχουν την χαρά να απολαύσουν την υπέροχη αυτή δημιουργία.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.
Είτε είστε φανατικοί του camping είτε σκέφτεστε να το δοκιμάσετε για πρώτη φορά, το Simos Camping προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να ανακαλύψετε έναν διαφορετικό τρόπο διακοπών. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, υψηλό επίπεδο οργάνωσης και όλες τις απαραίτητες παροχές.